Până actorul să candideze pentru fotoliul de primar al Bistriţei, filmul cu Adrian Titieni prezentat la Berlin

Se pare că neînţelegerea între doritorii din PNL pentru a fi candidaţi la fotoliul de şef la Primăria Bistriţa şi sondajele care nu au fost ceea ce îşi doreau, au propulsat un nume: Adrian Titieni, rectorul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din Bucureşti, prezent în aceste zile pentru discuţii la Bistriţa.
Un nume notoriu, însă doar mâine vom şti dacă a acceptat actorul întoarcerea acasă. Funcţia de primar nu înseamnă doar notorietate sau actorie, e mult mai mult, de aceea încă se mai dicută pe această temă.
Până vom vedea dacă va renunţa Titieni la toate pentru a veni la Bistriţa, în acest week-end cel mai recent film în care joacă a avut premierea la Berlin.
Lungmetrajul independent "Ilegitim", în regia lui Adrian Sitaru, a fost primit cu aplauze prelungite, sâmbătă seara, la premiera mondială din cadrul celei de-a 66-a ediții a Berlinalei. Cel de-al patrulea lungmetraj al regizorului, cu un buget de aproximativ 57.000 de euro, spune povestea unei familii unite la început, formată din patru frați și un tată, mama decedată cu doi ani în urmă. La aflarea informației că tatăl a turnat în regimul Ceaușescu femei care doreau să facă avort, unul dintre fii își ia părintele la întrebări, în final acesta fiind acuzat de întreaga familie. Tatăl se apără spunând că el crede în viață și este împotriva avortului și, dacă nu ar fi fost, frații gemeni n-ar fi acum în viață și în poziția de a-l acuza. Tatăl părăsește casa definitiv, familia începe să se destrame, iar problemele de abia acum încep.
“Ilegitim” ii are in distributie pe: Alina Grigore, Robi Urs, Bogdan Albulescu, Adrian Titieni, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu si Mihaela Perianu. Filmul va intra pe ecranele romanesti in 18 martie 2016. Până atunci vom şti dacă Adrian Titieni doreşte să fie primar în oraşul natal.
Aici clipul filmului

Comentarii

14/02/16 18:57
Adrian Florin C...

Adrian Titieni - șansa pentru Bistrița. Nu trebuie ratată!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5