Prefectul Dolha: Decât să arunce după mine cu pietre, mi-am asumat aceste măsuri nepopulare

Prefectul judeţului a declarat, în cadrul unei videoconferinţe, că ultimele măsuri ale CJSU  - cu documente suplimentare doveditoare pe lângă declaraţia pe proprie răspundere - au fost luate pentru protejarea locuitorilor din Bistriţa-Năsăud. Stelian Dolha a menţionat că ştie că aceste măsuri nu sunt populare, dar preferă să ia aceste măsuri preventive decât să arunce lumea cu pietre după el. 

„Decât să arunce după mine  cu pietre mâine, poimâine,  pentru că nu am luat măsuri şi ne mor oameni în Bistriţa-Năsăud şi sunt tot maimulte persoane care sunt infectate, mi-am asumat aceste măsuri. Ştiu că nu sunt populare, dar sunt măsuri de prevenire, în primul rând pentru cei care ne intră în judeţul Bistriţa-Năsăud. Ieri, o maşină dinjudeţul Suceava vindea cartofi prin Petru Rareş, prin Uriu, cu toate filtrele puse. Cei din Borşa vin în continuare şi îşi fac cumpărături de la Dedeman. Pentru cei care intră în judeţul Bistriţa-Năsăud nu puteam săpun alte măsuri decât cele valabile şi pentru cei care sunt în Bistriţa-Năsăud”, a explicat prefectul Stelian Dolha. 

Potrivit prefectului, aceste măsuri sunt unele protecţioniste pentru locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud. „Chiar dacă devin impopular pentru această perioadă, sunt sigur că după ce trece acea stăpandemie oamenii de bună credinţă o să se uite şi o să spună că e bine că s-au luat”, a completat acesta, menţionând că  declaraţia pe proprie răspundere nu era suficientă pentru cei care intrau din alte judeţe.

În concluzie, remarca prefectul, aceste măsuri nu sunt pentru oamenii de bine – care respectă legea – ci pentru cei care încearcă să fenteze legea, care caută „o portiţă”.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5