Prefectul Ovidiu Frenţ: Vom face recurs la decizia instanţei. Lucrurile nu sunt încheiate. Nu am nimic cu persoana primarului din Sângeorz Băi

Prefectul Ovidiu Frenţ a anunţat că Instituţia Prefectului va face recurs la decizia instanţei privind anularea Ordinului Prefectului nr. 293/31.10.2017 privind constituirea Comisiei pentru coordonarea activităţilor de organizare şi desfăşurare a referendumului local pentru demiterea primarului oraşului Sângeorz Băi, însă doar după ce va primi motivarea.

         „Vreau să vă informez că există două procese pe rol, unul prin care s-a cerut suspendarea Ordinului Prefectului privind declanşarea procedurilor legale pentru referendumul de demitere a primarului din Sângeorz Băi. În acel proces s-a dat o soluţie în favoarea instituţiei noastre, care a fost atacată în recurs de către partea adversă. Ieri s-a dat o soluţie pe un alt dosar de anulare a Ordinului Prefectului şi în care, de această dată, s-a dat o soluţie contrară, de anulare a Ordinului Prefectului. Aşteptăm motivarea care, conform dispoziţiilor legale, va veni în maximum 30 de zile, după care vom ataca cu recurs la Curtea de Apel Cluj. Lucrurile nu sunt încă încheiate. Am văzut că s-a prezentat ca o victorie”, a declarat prefectul Ovidiu Frenţ, în cadrul Colegiului Prefectural.

         Prefectul Frenţ a menţionat că nu are nimic personal cu primarul Traian Ogâgău, rolul său este de a respecta cererea unor cetăţeni. În plus, orice demers poate fi atacat în instanţă, aceasta având ultimul cuvânt.

         „Vreau s-o spun public. Nu am niciun fel de probleme cu persoana primarului din Sângeorz Băi. Am respectat prevederile legale şi acea cerere a cetăţenilor, aproximativ 2800 de cetăţeni din Sângeorz Băi, care era motivată. Am format comisia şi am înaintat procedura legală. Evident, că aşa cum este într-un stat de drept, orice demers poate fi atacat, contestat, urmând să se pronunţe instanţele şi noi vom aplica acea hotărâre când va fi una definitivă”, a concluzionat prefectul Ovidiu Frenţ.

 

 

       

       

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5