Prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare s-a încheiat. Vezi unde au mai rămas locuri libere!

         Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud a dat publicităţii rezultatele primei etape de înscriere în clasa pregătitoare, pentru anul şcolar 2016-2017. În fapt, pe site-ul instituţiei sunt postate lista elevilor înmatriculaţi după prima etapă, a copiilor neînscrişi după prima etapă şi locurile rămase libere.

Per total, din cele 3202 locuri disponibile în judeţ, în cele 167 de clase pregătitoare, în prima etapă au fost admişi 2785 copii, mai fiind disponibile 418 locuri.

         În sistemul Step by Step, mai sunt locuri libere pentru etapa a II-a la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” – 6 locuri, Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” – 7 locuri, Şcoala Gimnazială nr. 1 – 4 locuri, Şcoala Gimnazială nr. 4 Bistriţa – 18 locuri şi Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” – 1 loc.  Per total, la Step by Step 36 locuri, 167 de copii fiind deja înscrişi.

         La limba germană, la clasa de la C.N. „Liviu Rebreanu” Bistriţa nu mai este niciun loc disponibil, în timp ce la limba maghiară mai este disponibil un loc la Cireşoaia.

         La „tradiţional”, nu mai sunt locuri disponibile la Şcoala Gimnazială „Grigore Silaşi” Beclean, CN „Liviu Rebreanu”, Gimnazială nr. 1 Bistriţa, „Ştefan cel Mare” Bistriţa, Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” din Coşbuc, Şcoala Gimnazială din Dumitriţa, Şcoala Gimnazială nr. 1 Leşu, la Măgura Ilvei, la C.N. „George Coşbuc” Năsăud, la Nimigea de Jos, la Parva, la Rebra, la Reteag, Runcu Salvei, Salva, Şieu Măgheruş, Şieu Odorhei, Târlişua, Teaca. În celelalte unităţi şcolare mai sunt disponibile 280 locuri, lista putând fi accesată de site-ul IŞJ, la secţiunea înscrierea învăţământ primar 2016.

         Locuri disponibile mai sunt şi la clasele simultane, la clasele în limba maghiară, la  Şcoala Primară Sfera din Bistriţa şi la CSEI Lacrima Unirea şi la CSEI din Bistriţa şi Beclean.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5