Aproape 460 locuri libere, după prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare. Până în 30 martie, etapa a II-a

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a publicat, pe site-ul propriu, lista copiilor înmatriculaţi după prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare, numărul locurilor rămase libere şi lista copiilor neînscrişi. Potrivit datelor furnizate de IŞJ B-N, la nivelul judeţului nostru au fost admişi în etapa I 2564 de copii, nu mai puţin de 459 locuri rămânând libere, din cele peste 3000 aprobate la nivelul judeţului.

         În sistem Step by Step, mai sunt locuri disponibile la C.N. „Liviu Rebreanu” (9 locuri), la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” (2 locuri), la Şcoala Gimnazială nr. 1 (7 locuri) şi la Şcoala Gimnazială nr. 4 (7 locuri). De asemenea, au rămas libere trei locuri la clasa de germană de la C.N. „Liviu Rebreanu”, alte 11 fiind neocupate la clasa pregătitoare în limba maghiară de la C.N. „Andrei Mureşanu” Bistriţa.

         În sistem tradiţional, pe raza municipiului Bistriţa sunt disponibile locuri la C.N. „Andrei Mureşanu” (11), LPS (12), Liceul de Arte „Corneliu Baba” (17), Liceul de Muzică „Tudor Jarda” (3), Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” (5), Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” (23), Şcoala Gimnazială nr. 4 (23), la Sărata şi Viişoara. În schimb, nu mai sunt locuri la Şcoala Gimnazială nr. 1 şi Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare”. În celelalte şcoli de pe raza judeţului, cu câteva excepţii, mai sunt locuri disponibile, inclusiv la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud, Şcoala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi” din Sângeorz Băi sau Şcoala Gimnazială „Grigore Silaşi” din Beclean.

Vineri începe a doua etapă a înscrierilor în învăţământul primar, acesta desfăşurându-se în intervalul 24-30 martie. Rezultatele finale vor afişate în unităţile de învăţământ şi pe site-urile inspectorarelor şcolare în data de 6 aprilie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5