Primarul Nicolae Moldovan anunţă al 10-lea proiect cu finanţare europeană pentru Beclean: Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, anunţă că  proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean este în faza de contractare cu bani europeni prin ADR Nord-Vest, din cele zece proiecte cu fonduri europene anunțate, acesta având o valoare de 1,8 milioane de euro.

„Avem așadar proiecte în valoare totală de 35 de milioane de euro, iar după ce vom obține și finanțarea de aproximativ 15 milioane de euro pentru centura ocolitoare, totalul pentru Beclean va fi de 50 de milioane de euro, finanțări externe (europene sau guvernamentale). Este o performanță a orașului nostru și toate aceste rezultate vin după o muncă extrem de elaborată a întregului aparat administrativ din cadrul Primăriei Beclean. Este un efort comun și le mulțumesc colegilor mei”, a transmis primarul Moldovan.

Potrivit acestuia, în curând, aproape pe toate proiectele va începe execuţia propriu-zisă (pe unele a început deja). „Aș vrea să le mulțumesc încă de pe acum tuturor beclenarilor pentru înțelegere și îndeosebi pentru încredere”, a mai spus primarul Becleanului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5