PSD: „Avem cea mai bună echipă de candidaţi, oameni corecţi şi cinstiţi, oameni care trăiesc din salarii”

Social-democraţii din judeţul nostru au început campania electorală în forţă, prin acuze şi prezentări de iniţiative legislative. Dacă liberalii şi democrat-liberalii merg pe conceptul unei campanii constructive, fără atacuri sub centură, social-democraţii recurg la o altfel de metodă. După diverse acuze lansate la adresa eternului adversar politic Ioan Oltean, liderul judeţean PSD Radu Moldovan şi-a prezentat echipa de candidaţi şi priorităţile acestora, dacă vor câştiga fotoliile de deputaţi si senatori.

Candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1 este Adrian Moldovan, cunoscut în municipiu şi judeţ, ca şi director al Clubului Sportiv Municipal, dar şi pentru funcţia de consilier judeţean. Moldovan a declarat că ceea ce şi-au propus contracandidaţii săi este similar cu visul ca Steaua să câştige Liga Campionilor.

Dacă va câştiga, Adrian Moldovan va pleda pentru combaterea infertilităţii la cuplurile tinere. „Infertilitatea este recunoscută ca o boală la nivel mondial. 15% din cuplurile tinere suferă de infertilitate. Voi cere includerea obligatorie a tratamentelor pentru cuplurile care îşi doresc copii, şi au probleme de sănătate”, a precizat tânărul candidat PSD.

Liderul judeţean PSD, Radu Moldovan, va duce o bătălie electorală pe Colegiul 2, unde îi are ca şi contracandidaţi pe un fost PSD-ist, Vasile Marc şi Ioan Deneş, de la PNL. „Dacă voi ajunge deputat de Beclean, de data aceasta, primul proiect de lege va fi o ordonanţă de urgenţă prin care să revenim la acordarea subvenţiilor pe agricultură. În România, din păcate, oamenii fac agricultură de subzistenţă”, a spus Radu Moldovan.

Pe Colegiul 3, PSD B-N l-a desemnat ca şi candidat pe doctorul Nicolae Stan-Iuga. „ Mă bucur că îl am rival pe Ioan Oltean, această fiară politică de care trebuie să scăpăm. Voi câştiga Colegiul 3, iar prioritatea mea va fi să lupt pentru sănătate”, a declarat Nicolae Stan-Iuga.

Un candidat mai puţin cunoscut pe Colegiul 4 este Cristian Parasca, „un om corect şi cinstit”, cum l-a numit liderul partidului.

„Dacă voi ajunge un deputat, vreau să iniţiez un proiect de lege care să faciliteze activitatea turismului”, a precizat Cristian Parasca.

Pentru Senat, din partea PSD-ului au intrat în cursă Adriana Pană pe Colegiul 1 şi Dan Prunea pe Colegiul 2. Ambii candidaţi sunt de profesie cadre didactice şi în cazul în care vor câştiga alegerile şi-au luat angajamentul că vor lupta pentru învăţământ. În plus, Adriana Pană îşi doreşte o lege a proprietăţii, într-o formă clară, prin care oamenii să se poată bucura pe deplin de drepturile care li se cuvin.

„Dacă tot vorbi de dorinţe, ultima mea dorinţă este ca oameni, gen Oltean care fură şi mint cu nonşalanţă, să plece”, a încheiat deputatul PSD Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5