Reţea de canalizare modernă la Sânmihaiu de Câmpie. Preşedintele Moldovan: Foarte curând, comuna va beneficia de investiţii în reţeaua de apă, prin fonduri europene

La invitaţia primarului Ioan Mate şi a Consiliului Local Sânmihaiu de Cânpie, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud a participat, joi, la recepţia lucrărilor de construcţie a staţiei de epurare şi a reţelei de apă uzată din comună.

„Dezvoltarea rețelei publice de canalizare a apelor uzate și stația de epurare ultramodernă din Sânmihaiu de Câmpie, recepționată, demonstrează că nimic nu stă în calea oamenilor gospodari! Este vorba despre o lucrare amplă, o investiție de 2,2 milioane de euro, cu o tehnologie de ultimă oră, care reunește o structură de 8 stații de pompare, 1 stație de epurare și 14 km de canalizare.
 Mai mult, foarte curând comuna va beneficia de Master Planul de Apă şi Canal II, iar oamenii și agricultorii din Sânmihaiu de Câmpie vor avea și mai ușor, acces la o resursă vitală, apa”, a transmis preşedintele Emil Radu Moldovan.

Acesta  aţinut să-l felicite pe primarul Ioan Mate, pentru că de când a preluat conducerea Primăriei, comuna s-a schimbat în bine din toate punctele de vedere.

„A demarat și a finalizat proiecte ce țin de infrastructura de drumuri, apă, canal, educație, cultură, iar planurile nu se opresc aici! E un om hotărât și harnic pe care atât eu, cât și locuitorii comunei, se pot baza.

 De asemenea, avem încă o dovadă a faptului că afacerile locale aduc plus valoare! Acest proiect este realizat în integralitate de proiectanții și constructorii unei companii din județul nostru, care ne-a obișnuit cu lucrări de bună calitate”, a mai spus preşedintele Radu Moldovan.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/videos/856906058119820/?t=49

Comentarii

22/05/20 12:13
vizitator

Cu o floare nu se face primăvară. Problema aductiunii de apă trebuie rezolvată in toate satele din zona de câmpie a judetului Bistrița-Năsăud care nu beneficiază de râuri cu regim permanent. Inafara de aucțiunea de apă de la Bistrița către Lechința și Sânmihaiu de Câmpie, trebuie rezolvata si alimentarea satelor de pe valea Dipsei, precum Ocnita, Archiud, Budurleni, Orosfaia, Comlod si Milas a căror locuitori au ajuns la limita răbdării si amenintă cu trecerea la judetul MURES!

31/05/20 11:09
cititor

Tragismul problemei este ca " pe bani europeni " si ai statului, se fac astfel de investitii prin sate si comune ... unde foarte putini vor si au bani sa se "lege " la aceste retele si utilitati publice , in detrimentul celor de la municipii si orase, unde pe strazile adiacente trebuie sa-si faca aceste utilitati exclusiv pe banii lor daca vor .
Asa se intampla in Unirea si ( nu numai in acest cartier , sau localitate componenta cum o numesc edilii nostri mai nou ) , unde pe strazi vechi de cand este Unirea... daca dorim apa curenta, canalizare si iluminat public, NI S-A COMUNICAT FAPTUL CA SE APROBA DACA VREM ... DOAR ca numai ... PE BANII NOSTRI... ASA CA ... " faina " politica au guvernantzii nostri dragi !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5