Robert Sighiartău (PNL): Moțiunea de cenzură a trecut în 26 mai, însă actuala coaliție de guvernare nu recunoaște votul românilor

Deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal, a declarat, după votul dat pe moţiunea de cenzură, că, de fapt, moţiunea a trecut în 26 mai, atunci când românii au votat pentru PNL, iar în toamnă “votul românilor le va spuneîncă o dată că trebuie să plece”.

         “Moțiunea de cenzură a trecut în 26 mai, însă actuala coaliție de guvernare nu recunoaște votul românilor.

Nimeni nu mai susține acest guvern cu excepția unei majorități parlamentare, care și-a făcut un calcul politic pentru a supraviețui în perioada următoare. Orice om de bună-credință înțelege că acest guvern nu mai are legitimitate publică și că actuala putere compromite relansarea țării care poate fi realizată doar printr-o schimbare politică și un guvern nou care să recredibilizeze instituțiile statului și economia țării.

Agonia PSD-ALDE se prelungește cu câteva luni de zile. E foarte clar că măsurile pe care le vor lua guvernanții vor viza salvarea lor personală, salvarea politică a celor două partide, interesul public fiind deja abandonat.

Următoarea moțiune va veni în această toamnă când votul românilor le va spune încă o dată că trebuie să plece de îndată.

Partidul Național Liberal, ca lider al Opoziției, și-a făcut datoria. Vom continua să ne batem zi de zi ca să eliminăm relele provocate de această guvernare tot mai ruptă de voința românilor”, precizează deputatul Robert Sighiartău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5