Se caută manager PD-L cu veleităţi de PR

Problemele organizatorice, administrative şi mai ales de comunicare ale fiecărei filiale judeţene a PD-L ar putea cădea în sarcina unui manager de partid. Vicepreşedintele democrat-liberal, Gheorghe Flutur a anunţat, ieri, că PD-L ,,se gândeşte la o organizare internă cu manager de partid”.

Înfiinţarea acestei funcţii s-a discutat şi în Biroul Politic al partidului, dar nu a fost luată încă o decizie finală. Cel care va fi numit într-o astfel de funcţie va avea grijă mai ales de gestionarea imaginii partidului la nivel local, prevenind eventualele derapaje publice ale unor membri de partid sau alte evenimente care ar putea afecta impresia de partid monolit atât de dorită de conducerea centrală.

Noua funcţie ar urma să fie înfiinţată în organizaţiile judeţene, iar persoanele desemnate se vor ocupa de problematica administrativă şi organizatorică.

Flutur a făcut şi portretul managerului de partid: bun comunicator, să aibă calităţi de organizare a filialelor locale din judeţ, să cunoască foarte bine judeţul şi problemele sale şi să fie un bun PR, să poată gestiona foarte multe evenimente la care să participe lideri ai formaţiunii politice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5