Serviciul de Medicină Legală a efectuat cinci necropsii, săptămâna trecută, pentru a stabili cauza decesului, în contextul pandemiei!

Serviciul Județean de Medicină Legală Bistrița a efectuat, săptămâna trecută, nu mai puțin de cinci necropsii, la persoane care au decedat în contextul pandemiei de coronavirus. Este vorba despre persoane care au decedat fie la domiciliu, fie în Unitatea de Primiri Urgențe. De altfel, medicul șef Lucian Pintea preciza, zilele acestea, că au fost făcute mai multe necropsii, că aceastea nu sunt interzise așa cum s-ar specula. Oricum, unele persoane au murit din cauza infecției cu Covid, la altele persoane, sunt alte cauze, doar că erau infectate cu Covid, iar raportarea națională îi pune pe toți în aceeași oală.
Cele cinci decese asoiate pandemiei, care au fost gestionate de Medicina Legală, potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud:

Femeie, 50 ani, cu insuficiență respiratorie acută, pneumonie acută și infecție acută Covid-19, decedată în data de 11 noiembrie la domiciliu.

Bărbat, 87 ani, cu insuficiență respiratorie acută, pneumonie acută și infecție Covid-19, decedat în 11 noiembrie.

Femeie, 73 ani, cu insuficiență respiratorie acută, pneumonie acută și infecție Covid-19, decedată în data de 11 noiembrie la UPU Bistrița.

Femeie, 88 ani, cu insuficiență cardiorespiratorie acută, accident vascular cerebral și infecție Covid-19, decedată în data de 11 noiembrie la UPU Bistrița.

Bărbat, 86 ani, cu insuficiență respiratorie acută, pneumonie acută și infecție acută Covid-19, decedat în UPU Bistrița în data de 14 noiembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5