Și tu poți deveni polițist! Un nou concurs de admitere la școlile de poliție ! Vezi paşii

În luna ianuarie 2019 va avea loc un nou concurs de admitere la școlile de poliție Câmpina și Cluj-Napoca.

Înscrierile se fac până la data de 23 noiembrie 2018, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În perioada 10 - 21 ianuarie 2019, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de este de 1 an.

Sunt scoase la concurs 1279 de locuri (dintre care 30 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 290 de locuri (dintre care 10 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 23 noiembrie a.c., cererile de înscriere şi dosarul de recrutare în format complet (cu excepţia fişei medicale tip) ale candidaţilor pentru concursul de admitere se vor primi la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud - Serviciul Resurse Umane, în zilele de luni, marți, miercuri și joi, în intervalul orar 10.00-14.00.

Puteți găsi toate condițiile pe care trebuie să le îndepliniți, actele necesare la înscriere și alte informați utile aici: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018

Informații utile:

-  Deciziile medicale le iau medicii din unitățile MAI, după consultarea candidatului. Fișa medicală-tip se va încheia până cel târziu în data de 14 decembrie 2018.

-        Școala de agenți de poliție este școală postliceală. Așadar nu are legătură cu urmarea cursurilor unei facultăți, cu mențiunea că la școala de agenți de poliție este necesară prezența zilnică.

-        Informații despre probele sportive vor fi publicate în timp util.

-        Avizul psihologic este valabil 6 luni. Fișa medicală este valabilă 180 de zile, cu mențiunea că este necesar să fie verificată de medicul de la unitatea de recrutare.

-        Conform prevederilor legale, candidații trebuie să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat.

-        Candidatul trebuie să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului.

-        Nu există limită superioară de vârstă. Candidații trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere.

-        Conform prevederilor legale, candidații trebuie să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară.

Mult succes!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5