Telefoanele Huawei - cum au evoluat și de ce este tot mai necesar ca telefoanele să fie protejate?

Deși Huawei nu a avut niciodată o prezență considerabilă pe piața telefoanelor până în prezent, acest lucru nu a împiedicat compania să devină unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume.

De ce este importantă achiziția unei huse pentru Huawei

Încă din momentul achiziției unui telefon nou, este recomandat ca acesta să fie protejat de o husă de protecție, iar pentru huse pentru Huawei dedicată astfel încât funcționalitatea telefonului să nu aibă de suferit. O astfel de husă, potrivită pentru modelul telefonului, protejează telefonul împotriva șocurilor mecanice. Astfel, dacă telefonul pică accidental, husa va prelua șocul și astfel telefonul va rămâne întreg. Mai mult decât atât, husa protejează telefonul, dar îi oferă și un aspect plăcut.  Pentru a preveni orice accident, o husă este perfectă pentru ca telefonul să fie în siguranță.

Cum au evoluat telefoanele Huawei astfel încât acum toate au nevoie de huse?

-                     Perioada 2004 – 2009 - În 2004, Huawei a lansat primul său telefon mobil, un telefon cu funcții de bază numit C300. Compania Huawei s-a dezvoltat rapid, iar în 2009, a lansat primul telefon prevăzut cu sistemul de operare Android, U8220. După acest an, compania ar fi lansat mai multe smartphone-uri Android diferite, mai ales sub brandul Ascend. Aceste telefoane însă nu aveau nevoie de huse pentru că erau foarte rezistente;

-                     Anul 2015 - În 2015, însă, Huawei a întrerupt  linia Ascend și s-a concentrat pe nouă să serie-pilot P, care a început cu Huawei P8. Huawei a intrat pentru prima dată pe piața internațională a telefoanelor mobile în 2015 cu Google Nexus 6P, un telefon proiectat și dezvoltat de Google , dar propus de Huawei. Deși Huawei era deja extrem de căutat în China și în alte părți ale lumii, aceasta a fost prima dată când mulți utilizatori occidentali au auzit acest nume. Succesul pe care a început să îl cunoască compania a fost remarcat mai ales pe piața europeană, mai ales în zona occidentală. Deja telefoanele erau mai sensibile și husa era importantă.

-                     Anul 2016 - În 2016, Huawei s-a lăudat că va deveni cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. În 2020 a realizat acest lucru tehnic, livrănd mai multe telefoane decât Samsung în al doilea trimestru al anului. Cu toate acestea, compania Huawei nu poate să se dezvolte în afara Chinei, dat fiind că principala sursă de venit a Huawei este echipamentul său de telecomunicații. De aici, toate telefoanele Huawei au avut nevoie de huse și sticlă de protecție fiind din ce în ce mai avansate, dar și mai fragile.

În întreaga lume, o mare parte din echipamentele și tehnologia care alimentează rețelele celulare au fost create de Huawei. Interesant este că  Microsoft  este una dintre puținele companii din SUA care pot continuă să lucreze cu Huawei în anumite privințe. Acest lucru permite Huawei să continue să dezvolte laptopuri bazate pe Windows. Cel mai recent produs din această linie este MateBook 14, care este un laptop subțire și ușor, cu o durata de viață extraordinară a bateriei.

Seria  de telefoane Huawei P este foarte similară cu linia Galaxy S de la Samsung. Seria P reprezintă cel mai bun dintre cele mai bune mărci atunci când vine vorba de consumatorii generali de smartphone-uri. Cele mai recente intrări în această familie sunt Huawei P 40, P 40 Pro și P 40 Pro Plus. Caracteristica emblematică a seriei P este camera. De ani de zile, sistemele de cameră din spate de pe dispozitivele din seria P sunt unele din cele mai bune de care pot beneficia utilizatorii.  Desigur, ultimele telefoane din seria P care au venit cu aplicația Google au fost din seria Huawei  P 30  din 2019. Este foarte posibil că și seria P50 din 2021 să nu aibă acces la Google.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5