Toamna se numără bobocii și noile începuturi la Colegiul Național George Coșbuc Nasăud

  În al 156-lea an de existență, bătrânul liceu își deschide porțile pentru noi generații. Cu mic, cu mare, începând cu boboceii din clasa pregătitoare, părinți și bunici, elevi și profesori, reprezentanți ai comunității locale, oficialități ale județului, reprezentanți ai poliției locale s-au adunat pe platoul vestitului liceu pentru a da startul unui nou an școlar. Evenimentul a fost moderat de doamna director, profesor Anca Mariana Cârcu,  și a debutat cu intonarea imnului național.
             În mijlocul elevilor și al participanților aflați la deschiderea anului școlar s-a aflat domnul primar, profesor Romocea Mircea, care și-a amintit de nostalgia începutului de an școlar prin prisma carierei didactice pe care a susținut-o. Domnia Sa a transmis salutul său, a urat bun venit claselor de debut, îndemnând elevii spre performanță și rezultate de excepție. Totodată, a anunțat că urmează realizarea unor lucrări de amploare în vederea reabilitării spațiului școlar și a laboratoarelor din dotare.
               Manifestările dedicate începului de an școlar au continuat cu discursul senatorului Ioan Deneș, ministru al Apelor și Pădurilor, care a vorbit despre reușitele școlilor năsăudene, performanțele de excepție ale elevilor școlii noastre, amintind de academicienii pe care i-a dat școala de pa Valea Someșului. Mesajul s-a îndreptat spre profesori și elevi, îndemnând elevii să se lase șlefuiți de dalta gingașă a profesorilor, să țintească spre împlinire și profesionalism.
             Seria discursurilor s-a încheiat cu urarea de bun venit, rostită de doamna director, profesor Anca Mariana Cârcu, care a mulțumit părinților pentru buna colaborare și a îndemnat elevii să accepte provocarea competiției, a concursurilor școlare, în cadrul unei unități școlare cu rezultate foarte bune.
 
        Un an școlar împlinit, încununat cu reușite, înveselit de zâmbete și răsplătit cu note bune pentru elevi!
 
  prof. Sofia Harapașcu, CNGC
             

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5