Traian Ogâgău, primar Sîngeorz-Băi: Am luat decizia de a mă AUTOSUSPENDA din Partidul Național Liberal

Dragii mei sângeorzeni.

Dat fiind faptul că în această perioadă am de rezolvat câteva probleme legate de situația juridică în care ma aflu, am luat decizia de a mă AUTOSUSPENDA din Partidul Național Liberal.

Această alegere grea pentru mine, vine tocmai fiindcă nu îmi doresc sub nici o formă să dau ocazia unor rău voitori să se folosească de situația existentă pentru a încerca să își crească capitalul electoral prin atacuri mârșave, manipulări și minciuni dintre cele mai eleborate, minciuni pe care unii le aruncă în mod sistematic de ani de zile și care au menirea de a-mi creea o imagine falsă.

Personal am încredere totală în justiție, motiv pentru care voi lupta cu toate forțele pentru a dovedi tuturor că ipostaza în care ma aflu NU reflectă adevărul și că oricât de mult ar vrea unii să mă vadă pus la pământ nu au nici o șansă pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni și sângeorzenii vor fi uniți atât la bine dar mai ales la greu.

Astfel, în următoarea perioadă mă voi concentra la bunul mers al proiectelor pe care le avem în derulare la nivel de Sângeorz-Băi, proiecte în care am pus întreg sufletul și care vor schimba întreg orașul nostru cum nici nu am visat vreodată.

Iar pentru final doresc să vă mai transmit un mesaj foarte clar tuturor și vă rog să aveți încredere în mine :

VOI CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT DE PRIMAR AL ORAȘULUI NOSTRU !

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și că îmi sunteți alături!

CONTINUĂM ÎMPREUNĂ

Traian Ogâgău - Primar Sîngeorz-Băi

Comentarii

08/03/20 08:23
jurist - expert...

Să fim serioși. Nu sunt din orașul dumneavoastră. Păcăt de tine, băiat tânăr și frumușel, nu ai fost atent cu respectarea legilor, „ai fluierat în biserică” iar opoziția te - a taxat. Un consilier juridic personal era bine venit în mandatul tău. Deja ai „ceară pe schiuri” pentru a ieși din politică. Poporul are întotdeuna dreptate. Să auzim de bine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5