TRUPA REEA în Concert cartitabil de Crăciun la Năsăud! Susține cauza și ajută și tu copiii talentați !

Un Concert cartiabil de Crăciun va avea loc la Năsăud pe data de 18 Decembrie 2016 la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu”. Protagoniștii evenimentului sunt artiști locali de muzică folk și populară, iar cei care vor ține capul de afiș al evenimentului va fi talentata trupă năsăudeană REEA.
Iată mesajul transmis de Trupa REEA pe pagina oficială de evenimente:
“Să fii bun român înseamnă să te implici, să demonstrezi că îți pasă de viitorul celor din jurul tău, mai ales de educația celor mici!
Vă invităm să #sustineticauza alături de Trupa Reea şi de toți partenerii şi sponsorii implicați în organizarea acestui spectacol!
Fondurile strânse vor fi direcționate pentru dotarea secției de muzică vocal - instrumentală a Clubului Copiilor Nasăud!
Vă invităm să vă implicați pentru a ajuta la schimbarea lumii în care trăim, pentru că şi de tine depinde fericirea celorlalți, pentru că de demnitatea altora depinde şi propria ta demnitate, pentru a da înapoi o parte din ceea ce ai primit de la alții, pentru a-ți construi amintiri şi a rămâne în amintirile celorlalți!”
Din fondurile strânse în cadrul spectacolului caritabil se va dota cu instrumente muzicale Cercul de muzică vocal-instrumentală a Clubului Copiilor din Năsăud, condus de domnișoara profesoară Alexandra Bindea, cerc frecventat de peste 60 de copii talentați, dar care nu au decât un singur instrument muzical pentru a exersa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5