FOTO: Cercul de muzică vocal – instrumental din cadrul Clubul Copiilor din Năsăud va fi modernizat! Vezi cum arată acum spațiul !

Cel mai frumos concert de Crăciun al năsăudenilor a avut drept scop strângerea de fonduri pentru a moderniza și dota spațiul alocat cercului de muzică vocal-instrumentală, din cadrul Clubului Copiilor din Năsăud, coordonat de prof. Alexandra Bindea. Alături de Trupa REEA, inițiatorii și „sufletul” acestui concert, au participat oamenii din comunitatea locală, dar și sponsori din mediul privat, pentru a realiza acest vis al copiilor, acela de a avea un spațiu a lor adecvat inițierii în tainele muzicii.
Directorul Clubului Copiilor din Năsăud, prof. Dorina Buia a ținut să mulțumească pe această cale tuturor celor care s-au gândit la copiii care frecventează această instituție: „Este pentru prima dată când cineva s-a gândit la noi în acest mod. Din păcate nu avem alocate fonduri suficiente pentru dotări, acestea fiind majoritatea lor „moștenite” și învechite. Este un nou început pentru o schimbare în bine, schimbare demarată de Trupa REEA. Suntem pe drumul cel bun, pe drumul de a deveni competitivi și moderni în adevăratul sens al cuvintelor. Poate pe viitor vor mai exista și alte oportunități de acest gen care ne vor bucura. Modernizarea și dotarea a început din această săptămână, urmând ca undeva la mijlocul lunii februarie, lucrările să fie finalizate spre bucuria, în special, a copiilor”.
Cu toții am înțeles faptul că, dacă investim în educația copiilor, investim într-un viitor mai bun, un viitor în care fericirea ta depinde și de fericirea celui de lângă tine.
Reamintim pe toți cei care s-au implicat în organizarea concertului caritabil: Primăria și Consiliul Local al Orașului Năsăud, Casa de Cultură "Liviu Rebreanu", Trupa Reea și MOV Entertainment, Dimex Company 2000, Horatius, Sound 36, Syro, Bistrițeanul, Intex S.A., Moments by Kovacs, Radio Transilvania, Radio Someș, Miron Construct, Clubul Rotary, Peromex, Asociația Culturală "Năsăudeanca", Magazinul Axa Năsăud și Pensiunea La Han.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5