Cel mai frumos Concert de Crăciun al năsăudenilor ! Trupa Reea și invitații lor în concert caritabil pentru copiii talentați!

Spectacolul de Crăciun a năsăudenilor a debutat cu Grupul de folk „Zori de Zi”, Sorin Găzdac, Gheorghe Ani, Ioana Lăpușneanu, Alexandra Bindea, Teodora Vasilichi și Ansamblul vocal „Someșana” condus de Liviuța Istrate, după care a urmat momentul mult așteptat: Concertul Trupei Reea. Un show adevărat care a mers la inimele celor prezenți. Un show plin de emoție și energie „marca REEA”. Trupa năsăudeană, cu o vechime de aproape 10 ani de la primul debut a reușit să creeze o atmosferă de vis, electrizantă și antrenantă pentru toți cei prezenți. Prezentatorul evenimentului a fost binecunoscutul Ioan Suciu (Neluțu), iar sonorizarea a fost asigurată de Horațiu Suhani cu Sound 36.
Managerul Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud, Silviu Rus: „Despre cel mai frumos spectacol de anul acesta: ne bucurăm nespus de cele petrecute seara trecută pe scena Casei de Cultură; ne bucurăm ca artiștii năsăudeni au reușit, prin eforturi ieșite din comun, să îmbine toate elementele necesare unui show demn de marile scene românești. Mulțumim tuturor celor implicați în organizare, tuturor celor care au participat financiar la cauza noastră. Fiind ultimul spectacol al Casei de Cultură din acest an, vă urăm tuturor Sărbători fericite și un An nou cât mai fericit și mai apropiat de ceea ce vă doriți !
Vom încerca și la anul să aducem în atenția dumneavoastră spectacole cat mai bune și mai diverse. Vă mulțumim și vă îmbrățișăm cu drag!”
Cei care nu au reușit să ajungă la Concertul de Crăciun și care doresc în continuare să ajute la dotarea secției de muzică a Clubului Copiilor din Năsăud o pot face achiziționând tichetele valorice de 10 lei, 20 de lei și respectiv 50 de lei, care se găsesc la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Năsăud, Str. Piața Unirii, Nr.15.
Organizatorii evenimentului au fost: Primăria și Consiliul Local al Orașului Năsăud, Casa de Cultură "Liviu Rebreanu", Trupa Reea și MOV Entertainment. Partenerii evenimentului: Dimex Company 2000, Horatius, Sound 36, Syro, Bistrițeanul, Intex S.A., Moments by Kovacs, Radio Transilvania, Radio Someș, Miron Construct, Clubul Rotary, Asociația Culturală "Năsăudeanca", Magazinul Axa Năsăud și Pensiunea La Han.
Poze: Sursa facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5