Vezi cum arată bilanțul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud în 2017

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistrița, organizează, în fiecare an, evenimente și acțiuni de informare dedicate elevilor și tinerilor, antreprenorilor și viitorilor antreprenori, cadrelor didactice, multiplicatorilor de informație europeană și altor grupuri țintă interesate. În vederea prezentării bilanțului activităților desfășurate în anul 2017 și pentru a mulțumi partenerilor și colaboratorilor săi, Centrul Europe Direct Bistrița a organizat, la sediul CCIBN, la data de 14 decembrie 2017, Conferința „Acasă în Europa”.

În anul 2017 Centrul Europe Direct Bistrița și-a intensificat eforturile de creștere a nivelului de înțelegere, din partea cetățenilor, a măsurilor, realizărilor și beneficiilor măsurilor adoptate la nivelul Uniunii Europene, precum și de stimulare a interesului cetățenilor și angajării lor în dezbateri și acțiuni care să contribuie la modelarea proiectului european.
Pentru a evidenția public meritele partenerilor și colaboratorilor care s-au remarcat în mod special în activitățile de comunicare europeană și pentru a prezenta un scurt „bilanț” al activităților desăfșurate în acest an, Centrul Europe Direct Bistrița a organizat, la data de 14 decembrie 2017, Conferința „Acasă în Europa”, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.
Rezultatele prezentate au arătat, astfel, că de serviciile Centrului au beneficiat, prin contacte directe, 2381 de persoane, prin contacte telefonice, 86 de persoane, iar prin e-mail, 71 de persoane. De asemenea, la cele 42 de evenimente organizate pentru promovarea diferitelor măsuri europene au participat 4140 de persoane.
Ca în fiecare an, în cadrul conferinței, echipa Centrului a acordat, în semn de prețuire a eforturilor de comunicare pe teme europene, diplome autoritățile publice partenere, Primăria Municipiului Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, și altor organizații care s-au alăturat diferitelor acțiuni ale Centrului în calitate de parteneri și colaboratori: Instituția Prefectului Județului Bistrița-Năsăud; Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud; Liceul de Arte „Corneliu Baba” Bistrița; Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița; Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean; Liceul Tehnologic Agricol Bistrița și Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița. Centrul Europe Direct Bistrița a acordat colaboratorilor apropiați și certificate de excelență, în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat în ultimii 5 ani.
Evenimentul s-a încheiat cu momente artistice specifice sărbătorilor de iarnă, susținute de micuții colindători de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița, coordonați de doamna învățătoare Rodica Hâlmu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5