Vicepremierul Daniel Suciu, la pas, prin Galaţii Bistriţei şi Miceştii de Câmpie

Deputatul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a revenit acasă, pentru a se întâlni cu electoratul bistriţean. Acesta a luat-o la pas prin localităţile judeţului, amintindu-şi de prima sa campanie electorală, în calitate de membru PSD, din 2007, tot la alegeri europarlamentare.

„La 12 ani distanță, ca de obicei iau la pas străzile și satele județului pentru cel mai sigur sondaj, adică dialogul direct cu oamenii. Am spus-o mereu, în mijlocul lor mă simt cel mai bine și nu pot decât să mă bucur că peste tot unde merg găsesc investiții în derulare. În Galații Bistriței, în fiecare sat există lucrări prin PNDL, fie că vorbim de rețea de canalizare, asfaltare de străzi sau dispensar medical. Până la urmă, oamenii asta vor de la aleși, rezultate palpabile pentru viața lor. Și mai vor să fie reprezentați cu demnitate în Europa. Și indiferent de ceea ce mint alții, asta face PSD peste tot. Investește în oameni! Așadar, și această campanie este mai mult despre oameni și nevoile lor, despre România și mai puțin despre politicieni zgomotoși. Succes tuturor colegilor mei din țară și sunt sigur că românii știu ca România merită mai mult”, a precizat vicepremierul Daniel Suciu.

Ministrul Dezvoltării Regionale a ajuns şi la Miceştii de Câmpie, acolo unde sunt bunicii săi. „Au mai rămas 800 dintr-o comunitate de câteva mii odinioară. Și au rămas bunicii...ai mei, ai tăi, ai oricui. Cred că nimic nu mă doare mai mult decât să-i aud pe mai tinerii și mai frumoșii liberi cum vorbesc despre ei..asistați, țărani și inculți. Progresiștii care nu înțeleg satul românesc, îi tratează disprețuitor doar pentru că în marea lor majoritate au votat și votează #PSD. Da, așa și este pentru că noi nu ne dezicem de ei, noi nu strâmbăm din nas umblând prin sat, nouă nu este jenă nici de palmele lor bătătorite, nici nu ne dăm în lături să-i apărăm când alții se rușinează de năframele sau clopurile lor. Celor pentru care viața se oprește la online și înjurături, la ură și dispreț...oamenii aceștia reprezintă trecutul acestei nații, exemplu încă viu de cumsecădenie și credință. Și într-o zi nu o să-i mai avem, iar fără lumea lor a noastră va fi atât de săracă. PS-Mi-am adus aminte de badea Indrei, odinioară cel mai bătrân om al satului, pe ușa căruia acum e doar un ..lacăt", a menţionat ministrul Daniel Suciu.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5