( Video) Lenuţa Purja a strălucit, cu folclorul, la Gala Premiilor UNITER. Maia Morgenstern, Florin Piersic, Radu Afrim şi toată spuma teatrului românesc, la eveniment

În fiecare an, cele mai importante premii din teatrul Românesc se acordă în cadrul unei gale. Premiile UNITER au avut 11 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 300 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară au ajuns la Teatrul Național Cluj-Napoca. Premiul de excelență i-a revenit companiei de teatru UNTEATRU, din București, iar actorii Maia Morgenstern și Florin Piersic au primit distincții pentru întreaga activitate.
Multe nominalizări au primit şi cei implicaţi în proiectul „Pădurea spânzuraţilor” după Liviu Rebreanu, regizat de becleanul Radu Afrim, în care joacă şi bistriţencele noastre Lenuţa şi Teodora Purja. De altfel, pentru prima dată, folclorul românesc a strălucit de pe scena Galei UNITER, în transmisiune directă pe Televiziunea Română, prin intermediul cântecului de cătănie adus de Lenuţa Purja, alături de coregrafa Andreea Gavriliu, şi actorii Flavia Giurgiu şi Florin Călbăjos.
Pentru toată prestaţia din ultimul timp şi pentru faptul că a dus folclorul nostru la cel mai înalt nivel, Lenuţa Purja, alături de mama ei, Teodora Purja – tezaur uman viu al Ministerului Culturii, şi de fiul lor – Sergiu Negrean Purja, merită toată aprecierea noastră.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5