Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene

Astăzi, în unităţile de Apărare Antiaeriană din Armata României se sărbătoreşte Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene.

La Batalionul 55 Apărare Antiaeriană “Someş” din garnizoana Dej, unitate din compunerea Brigăzii 81 Mecanizată, a avut loc ieri un ceremonial militar şi religios, la care a participat comandantul brigăzii, colonelul Ioan Manci, invitaţi reprezentând eşaloanele superioare şi administraţia publică locală, precum şi militari activi sau în rezervă care au făcut parte din structurile acestei unităţi.

În cadrul acestei activităţi, militarilor batalionului care şi-au desfăşurat activitatea în teatrul de operaţii din Irak le-au fost înmânate diplome aniversare şi scrisori de mulţumire din partea Ministrului Apărării Naţionale, iar celor ce îndeplinesc condiţiile le-a fost atribuit Semnul onorific “În Serviciul Patriei” pentru 15 sau 20 de ani de activitate.

De asemenea, au fost prezentate mesajele de felicitare ale şefilor eşaloanelor superioare, celor mai merituoşi militari ai unităţii, în semn de apreciere pentru activitatea desfăşurată şi rezultatele obţinute, colonelul Ioan Manci acordându-le “Diplome de Merit”.

La finalul activităţii, comandantul Brigăzii 81 Mecanizată, a felicitat militarii care slujesc sub drapelul de luptă al Batalionului 55 Apărare Antiaeriană “Someş”, urându-le tuturor multă sănătate, fericire, putere de muncă şi împliniri pe toate planurile.

Ofiţerul cu relaţii publice al U.M. 01331

Cpt.Cristian Mariş

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5