Ziua Porților Deschise la ȘCOALA GIMNAZIALĂ “TIBERIU MORARIU” SALVA. Lansare de revistă şi a clasei de învățământ profesional specializarea cofetar-patiser, târg de produse pascale

În cadrul săptămânii care a trecut instituția noastră a desfășurat activități cu impact semnificativ în cadrul comunității locale și regionale în special datorită faptului că acestea au fost gândite sa se plieze pe standardele unei școli comunitare: acțiuni de voluntariat și implicarea părinților/bunicilor.

S-au derulat ateliere de creații plastice în colaborare cu părinții/bunicii elevilor, s-au desfășurat excursii comune elevi –părinți- cadre diddactice ,vizite tematice, activități non-formale și s-a derulat prima ediție a „Zilei Porților Deschise” în unitatea noastră de învățământ , joi 29.03.2018. Evenimentul a avut loc incepand cu ora 9.30 pe platoul din fata institutiei noastre si a cuprins  mai multe activitati:

  • actiuni de voluntariat ale Clubului Impact Salve prin  finalizarea proiectului “La vremuri vechi,oameni noi “ si lansarea revistei cu acelasi nume concepută de membrii clubului Impact coordonați de doamnele profesoare Sas Alexandra și Girigan Luminița .
  • targul de produse dulci si ornamente pascale realizate in colaborare cu parintii/bunicii elevilor .
  • lansarea clasei de învățământ profesional pentru anul școlar 2018-2019 cu specializarea cofetar-patiser in prezenta reprezentantilor ISJBN, Primaria Salva  si Consiliul Local Salva , agenti economici locali ,presa  regional,  Sangeorz TV si Joia Directorului pentru directorii de scoli mici. 

Mulțumim pe această cale tuturor elevilor, parintilor,bunicilor,invitațiilor și oficialităților pentru suportul și înțelegerea permanentă de care au dat dovadă.Toate acțiunile desfășurate au contribuit la creșterea vizibilității școlii noastre în cadrul comunității locale și naționale iar popularizarea exemplelor de bună practică contribuie din plin la cultura organizațională a școlii.

 

Prof.Fetti Romana Iulia-Director

Prof.Găzdac Vasilica

 

#clubimpactsalve #voluntariat #scoliconectatelacomunitate #noiorizonturi#Paste #invatamantprofesional #salva #lavremurivechioameninoi

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5