22 de Picături de Rouă de pe Lună la Casa Argintarului Bistrița
Lumea Elfiarmaroc este una în care visele, emoțiile și zâmbetele se împletesc cu o simplă atingere magică. Este o lume pură, în care ”putem vedea bine, numai cu inima”. Din această lume, ni se dezvăluie 22 de Picături de Rouă de pe Lună, miercuri 22 septembrie 2021, ora 17:00, la Casa Argintarului Bistrița.
Vernisajul stă sub semnul cifrei magice Elfiarmaroc - cifra 22, a unei planete ”curate”, a unui viitor ”verde”, a vieții, a iubirii.
Ziua de 22 a fost aleasă, la nivel internațional, pentru a celebra diverse teme, legate în special de natură, aer, apă, un mediu nepoluat: 22 (martie) – Ziua mondială a apei, 22 (aprilie) – Earth Day /Ziua Pământului, 22 (mai) – Ziua diversității biologice; 22 (septembrie) – Ziua mondială fără mijloace de transport poluante – mai sunt exact 100 de zile până la sfârșitul anului, iar, anul acesta, toamna astrologică începe în 22 septembrie, la ora 22:21.
22 este și cifra magică Elfiarmaroc, motiv pentru care a fost aleasă drept ziua vernisajului expoziției 22 de Picături de Rouă de pe Lună – o expoziție ce deschide noi orizonturi pentru lumea Elfiarmaroc.
Povestea ELFiarmaroc a început în anul 2012 cu creații realizate manual - podoabe unicat. Începând din 2017, echipa elfilor s-a mărit treptat, creațiile s-au îmbogățit, a luat ființă orașul elfin - un proiect măreț despre miniaturi în care se oglindesc sufletele de copii ale elfilor. O părticică din sufletul acestora este pusă în fiecare produs, unic în felul său. Elfii iubesc mult natura și oamenii, iar energia lor emană prin fiecare creație.
În 22 septembrie 2021, la Casa Argintarului, Elful Loredana scrie o nouă filă în povestea Elfiarmaroc – o filă pictată cu picături de Rouă de pe Lună.
Evenimentul, organizat de Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud”, în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Bistrița-Năsăud, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Filiala Bistrița-Năsăud a Asociației Comunelor din România își propune să accentuaze, într-un mod altfel, semnificația zilei fără mijloace de transport poluante și faptul că viitorul nu poate fi decât ”verde”. Expoziția este însoțită de decoruri specifice acestei semnificații, realizate de Loredana Istrate și prof. Carmen Nogy – inginer horticultor, momente artistice susținute de elevii Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” Bistrița și bunătăți direct ”din fermă în furculiță”, de la Elena din Deal.
Evenimentul se desfășoară cu respectarea măsurilor privind prevenierea răspândirii COVID-19. Respectarea distanței fizice și purtarea măștii sunt obligatorii.
Adaugă comentariu nou