6 altfel de cadouri pentru prietena ta de-o viață

Vă știți din copilărie, ați crescut împreună și ați trecut prin atât de multe întâmplări, mai bune, mai rele, încât, practic, sunteți ca două surori. Nu vă mai puteți surprinde cu nimic, pentru că vă cunoașteți atât de bine de atât de mult timp, dar când vine momentul să vă oferiți una alteia un cadou, situația începe să devină dificilă. Parfumuri, haine, obiecte decorative pentru casă, ce să-i dai în dar de ziua ei când știi foarte bine că primește mereu aceste lucruri de la ceilalți prieteni și apropiați? Tu trebuie să-i oferi ceva diferit, inedit, ceva la care nu se așteaptă, pentru că relația dintre voi este una specială. Și atunci? Atunci trebuie să-ți lași imaginația să zburde și să te gândești la cadouri atipice.

Iată 6 cadouri cu care sigur o vei suprinde pe cea mai bună prietenă:

 

  1. O zi la SPA

Poate nu are timp să meargă la SPA să se răsfețe sau, chiar dacă are, o sesiune în plus de relaxare și deconectare de la problemele zilnice nu-i strică. Așa că fă-i chiar tu această surpriză, ia-o de mână și mergeți împreună la cel mai apropiat centru de SPA pentru o zi de neuitat. Acesta este și un prilej bun să mai stați la taclale, dacă nu ați mai făcut-o de mult.

 

  1. O jucărie erotică

Sună ciudat? Nicidecum! Un vibrator, dacă este singură, sau o jucărie pentru cuplu, dacă are iubit, reprezintă o variantă atipică, dar foarte potrivită de cadou. Mai mult ca sigur nu a avut curaj să-și cumpere singură și va fi surprinsă într-un mod plăcut de ideea ta de cadou.

 

  1. Ceva nostalgic

O păpușă cu fața din porțelan, cum avea în copilărie în casa bunicii, sau o revistă veche ce nu se mai publică acum sunt idei bune. Ceva din trecut îi va aduce multă bucurie în suflet și o va face să-și readucă aminte de frumoasele clipe din copilărie.

 

  1. Un clip video personalizat

Sigur aveți multe poze împreună și filmulețe cu fel de fel de amintiri haioase. O idee foarte bună de cadou inedit este un colaj video cu cele mai frumoase clipe pe care le-ați imortalizat împreună. 

 

  1. Un imbold să-și descopere talentul artistic

Orice om are o îndeletnicire artistică și o parte creativă nedescoperită încă. Care este activitatea pe care o practică des cu cea mai mare plăcere? Să cânte, să danseze, să deseneze, să gătească? O poți înscrie la un curs profesional de canto, dans etc., unde să-și îmbunătățească și să-și dezvolte calitățile artistice, latura creativă și talentul.

 

  1. Un obiect handmade cosmetizat chiar de tine

Frumusețea unei prietenii vechi se reflectă în darurile făcute din suflet ce au amprenta celor care le oferă. În cazul în care vrei să-i dai prietenei tale ceva cu totul deosebit, caută un obiect decorativ handmade sau un accesoriu vestimentar și fă-i personal câteva modificări de ordin estetic pentru a-i da un plus de personalitate.

Ai văzut cât de ușor este să găsești cadoul perfect? Secretul stă în creativitate și în dorința de a dărui ceva special. Orice variantă alegi va fi, cu siguranță, apreciată și va aduce multă, multă bucurie în inima prietenei tale.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5