Agentul de poliție, cercetat pentru proxenetism, în arest la domiciliu până de Ziua Îndrăgostiților

Agentul de poliție din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, cercetat pentru proxenetism, este în arest la domiciliu, măsura expirând pe data de 14 februarie. Practic, acesta a „subînchiriat” o cameră unei fete care o folosea pentru a întreţine relaţii sexuale pe bani. Chiria percepută de poliţist era de 150 lei/zi.

„În sarcina inculpatului O.A.G., s-au reţinut următoarele. Din anul 2012, şi-a desfăşurat activitatea ca agent de poliţie, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, acesta lucrând efectiv din vara anului 2016 în cadrul Secţiei 2 de Poliţie Locală Prundu Bârgăului. În ultima perioadă, a locuit la o adresă din municipiul Bistriţa împreună cu concubina sa, plătind chirie proprietarului apartamentului.

În aceste condiţii, la începutul lunii decembrie 2016, inculpatul i-a permis unei persoane în vârstă de 22 ani să practice prostituţia într-o cameră a apartamentului, în schimbul unor sume de bani, astfel că în perioada 12 decembrie 2016 – 16 decembrie 2016, persoana respectivă a întreţinut relaţii sexuale cu diferiţi clienţi, care o contactau prin intermediul unui site din reţeaua informatică. S-a probat până în prezent că aceasta a practicat prostituţia astfel: în 13 decembrie 2016, a încasat de la mai multe persoane suma de 1100 lei, iar la data de 14 decembrie 2016 a încasat de la mai multe alte persoane suma de 1000 lei. În seara zilei de 14 decembrie 2016, la solicitarea inculpatului O.A.G., aceasta i-a achitat agentului de poliţie suma de 1000 lei, cei doi având înţelegere ca urmare practicării prostituţiei timp de o săptămână, să i se plătească agentului de poliţie suma de 150 lei/zi”, a precizat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sîngeorzan.

         Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, fapta comisă a agentului de poliţie constituie infracţiunea de proxenetism, pedepsită cu închisoarea de la 2 la 7 ani. „Faţă de inculpat, la data de 16 ianuarie 2017, s-a luat de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Bistriţa măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe timp de 30 zile, măsura menţionată expirând la data de 14 februarie”, a explicat prim-procurorul adjunct Angela Sîngeorzan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5