Alex Trif, starul bistriţean TikTok, invitatul Antenei 1

Tinerii bistriţeni se remarcă nu numai prin prezenţă, dar unii dintre ei au devenit principalii animatori ai activităţilor de pe reţelele de socializare. Stă mărturie în acest sens activitatea meritorie desfăşurată cu ştiinţă,  pricepere, cu un rafinat simţ artistic şi  puternice valenţe educative de artistul Mircea Bravo, de loc din oraşul Beclean şi colaboratorii din rândul cărora se detaşează  de acum o mare vedetă -Tanti Lenuţa din Chinteni -, alături de care realizează unele dintre cele mai tari clipuri de comedie din România, vizionate şi apreciate de fiecare dată la superlativ de milioane de vizitatori pe Youtube.

Avem un reprezentat de seamă şi din cadrul  generaţiei mai tinere. Este vorba de Alex Trif, de 17 ani,  elev la  Liceul Radu Petrescu Prundu Bârgăului,  care este deja un influencer celebru pe TikTok, o nouă reţea socială de succes. Realizează multe transitos video şi dans video, care l-au ajutat să devină foarte creativ şi apreciat în Social Media. Prin  videoclipurile realizate doreşte să inspire oamenii, care îl urmăresc şi să le transmită energia sa pozitivă. În acelaşi timp, învaţă mereu de la  cei cu care interacţionează. Targetul său depăşeşte sfera României, unde e foarte cunoscut. E deja un star TikTok cu 845.000 fani şi peste 27 milioane de like-uri pe aplicaţia TikTok.

Nu întâmplător a fost invitatul Emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani a Postului de televiziune Antena 1, unde a avut o prestaţie în nota cu care ne-a obişnuit. Alex este fiul unei familii redutabile şi apreciate de cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Josenii Bârgăului şi respectiv Liceul Radu Petrescu Prundu Bârgăului - profesorii Nicolae-Mihai Trif şi Reghina Trif -, care de un an alocă  producţiilor sale vizuale câte două ore/zi.

Mircea, Alex şi ceilalţi tineri bistriţeni talentaţi  continuaţi să aduceţi bucurie şi bună dispoziţie în casele oamenilor fiindcă de necazuri ni cam plin podul şi de regulă vin  singure, neinvitate cum e cazul perfidului şi maleficului virus  Covud-19, iar altele sunt generate de indiferenţa noastră ori de neglijenţa, lipsa de implicare şi superficialitatea celor  abilitaţi, ajungându-se uneori la situaţii hilare, de tot râsul - plânsul, cum e şi cea de la Oficiul Naţioanal de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor „ONPCSB”, unde un impostor fără şcoală a ajuns director şi "conferenţiar universitar doctor".

                                                                ***                                                               * *

  După opinia noastră, începând de luna viitoare, Şcoala Gimnazială Josenii Bârgăului ar trebui să se numească  Şcoala Gimnazială Aurel Rău Josenii Bârgăului. La 9 noiembrie 2020, poetul, eseistul, prozatorul, traducătorul, creatorul de valoare, omul de mare bunătate şi omenie, posesorul Ordinului "Meritul Cultural în grad de Cavaler" îşi va aniversa împlinirea vârstei de 90 de ani. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5