Aquabis: Stimați consumatori, canalizarea nu este coș de gunoi!
Grija față de propria persoană și față de comunitatea din care facem parte dă, categoric, imaginea unui mediu civilizat, pentru noi, pentru copiii noștri și pentru mediul pe care îl aclamăm frecvent, uitând că el se obține curat prin niște pași simpli.
Vă prezentăm câteva instantanee de la intervenția recentă la stația de pompare transfer ape uzate Bața-Beclean, amplasată în Uriu. Imaginile arată roadele dezinteresului și ale nepăsării multor cetățeni care aruncă mizeriile de nedescris în canalizare, cu efecte dezastruoase asupra întregii rețele. Pe lista lungă a obiectelor interzise de-a fi aruncate în canalizare se află resturi alimentare, lavete, bureți, șervețele umede, ambalaje, vată, medicamente, bețișoare de urechi, obiecte vestimentare, pampersuri etc. Locul lor ar fi în lada de gunoi menajer colectat și nu în canalizare!
Stațiile de pompare și stațiile de epurare sunt proiectate să funcționeze în regim automat și au dotări moderne la nivel european. Rețelele de apă și canalizare sunt realizate prin proiecte finanțate de Uniunea Europeană scopul lor fiind asigurarea unei vieți decente.
Pe lângă faptul că intervenția și mentenanța la stațiile de pompare și la stațiile de epurare a căror funcționare este întreruptă datorită blocajelor presupune costuri mari, cel mai mare cost pe care îl plătim este sănătatea noastră a tuturor. Aquabis S.A. face astfel un apel către consumatori să nu mai arunce în căminele de racord și în căminele colectoare resturi menajere. Rețeaua de canalizare este construită pentru colectarea și epurarea apelor uzate menajere. Vă chemăm alături în demersul de-a construi, împreună, un mediu curat și sănătos.
CONDUCEREA AQUABIS S.A.
Citiţi şi:
- Resturi menajere aruncate în canalizare. Aquabis: Cel mai mare cost, pe lângă intervenţii, este sănătatea noastră, a tuturor!
- A fost semnat contractul de lucrări pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în Sângeorz-Băi și alte șapte comune
- Investiţie de aproape 14 milioane lei, în infrastructura de apă şi canalizare din Ilva Mică
- A fost semnat contractul pentru montarea panourilor fotovoltaice, în staţiile de tratare şi epurare a apei aparţinând Aquabis!
- Investiţii de peste 90 milioane lei în infrastructura de apă şi canalizare din zece comune şi municipiul Bistriţa
Comentarii
Asta se itampla ptr ca Ceausescu i-a facut oraseni pe totzi cio.par.lanii de la tzara, fara educatia necesara cum trebuie sa fie si sa se comporte la oras . Intotdeauna, acolo unde " civilizatiile " se amesteca intre ele, iese un " rahat mare si puturos " ! Mai ales femeile de la tzara, arunca totul la " buda din curte " ... si venind la oras, WC-ul il confunda cu aceasta " buda " ... Nu odata a trebuit sa spargem instalatiile de la subsol, sa scoatem din tzevi vata, carpe, chiloti, haine rele, gaini moarte... s.c.a...
Niciodata nu se vor impaca cio.parl.anii de la tzara... cu pu.tu.rosii de la oras ... si impreuna iese prin tzevaraiele si instalatiile existente... ceeia ce vedeti. Te miri ca nu gasiti si cate un " plod proaspat fatat "... de cate o astfel de " vaca "... !
Adaugă comentariu nou