Au fost reluate asfaltările la Tiha Bârgăului! Primarul Vasile Şut: Toți cetățenii comunei trebuie să beneficieze de infrastructură și utilități modernizate

Primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Şut, anunţă că au fost reluate lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din localitate.

„Prima zi de vară a început cu vești bune la Tiha Bârgăului: au reînceput asfaltările pe drumurile din comuna noastră! Am fost în teren, alături de constructor, la turnarea primului strat de asfalt pe Ulița de la Vale din Tiha Bârgăului însă, vă asigur, că în scurt timp vor începe lucrările și pe alte drumuri din Tiha, Tureac și Mureșeni.

În câteva zile lucrările de pe Ulița de la Vale vor fi finalizate de aceea vă rog să aveți răbdare și, dacă este posibil, să evitați deplasarea în această zonă. Știu că lucrările creează un disconfort, însă acesta este de scurtă durată, iar beneficiile sunt pentru întreaga comunitate. Toți cetățenii comunei trebuie să beneficieze de infrastructură și utilități și îmi doresc ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, declară primarul Vasile Şut.

         Nu mai puţin de 5 proiecte de infrastructură, care cuprinde peste 40 kilometri, are în derulare administraţia publică locală din Tiha Bârgăului, pentru drumuri comunale, agricole şi forestiere.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5