Av. Ioana-Mioara Candale, singurul candidat bistriţean admis în magistratură în sesiunea martie-iulie

         Nu mai puţin de zece bistriţeni s-au numărat printre cei peste 1000 de candidaţi înscrişi la concursul de admitere în magistratură, care se desfăşoară în perioada 20 martie – 2 iulie. Dintre aceştia, unul a fost respins încă din faza de selecţie a dosarelor. După susţinerea etapei eliminatorii, respectiv proba de verificare a cunoştinţelor juridice şi (drept civil, drept penal, drept procesual civil şi drept procesual penal) şi proba de verificare a raţionamentului logic, doar un singur bistriţean a reuşit să fie declarat admis.

De altfel, din cei peste 1000 de candidaţi de la nivel naţional, doar 118 au trecut proba eliminatorie. În ceea ce-i priveşte pe bistriţeni, este vorba despre av. Ioana-Mioara Candale, care a obţinut la proba eliminatorie nota 7,17, iar la interviu – 8,34. Per total, aceasta a obţinut nota finală 7,463, reprezentând 75% din etapa eliminatorie şi 25% din nota de la interviu, potrivit site-ului CSM.

         La acest concurs, sunt 35 de posturi disponibile de procurori în unităţile de parchet, dintre care unul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean şi 60 de posturi de judecători, dintre care unul la Judecătoria Beclean.

Av. Ioana-Mioara Candale este în Baroul Bistriţa-Năsăud din 2005.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5