AVRAMIȘTII- SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”

„Crăciunul este locul de păstrare al amintirii inocenței noastre”

Joan Mills

 Tradiția unui ”Târg de Crăciun” a reprezentat întodeauna o sursă de inspirație și bucurie, Crăciunul fiind minunea pe care o primim cadou în fiecare an, un timp al cretivității și de ce nu, al magiei la care ne întoarcem cu toții din când în când. Oricare dintre noi, are nevoie să se simtă copil și chiar este necesar ca măcar o dată pe an să lăsam în urma problemele de zi cu zi, să zâmbim curat, să ne aducem aminte de părinți și să simțim că ludicul înflorește în inimile noastre. Bucuria de a dărui s-a manifestat anul acesta în cadrul  Târgului de Crăciun de la Școala Gimnazială „Avram Iancu„ , fiind organizat în scop caritabil, copiii implicați donând o parte din câștigurile obținute Fundației Inocenți și Centrului „ Micul prinț”.

 Povestea Târgului de Crăciun din școală a început prin copiii minunați pe care îi avem, dorința acestora de a ne încânta cu talent, imaginație și creativitate. Din toate acestea nu au putut să iasă decât lucruri bune și frumoase. Astfel, joi, 19 decembrie 2019, Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Bistrița a organizat Târgul de Crăciun cu titlul ”Avramiștii – spiridușii lui Moș Crăciun”, eveniment în cadrul căruia au fost expuse spre vânzare obiecte decorative și bunătăți realizate de micuți, cu sprijinul cadrelor didactice și al părinților. În spatele standurilor cu o ofertă bogată, elevii îmbrăcați în costume de sezon, au pus la dispoziția tuturor celor prezenți o paletă variată de produse handmade, clopoței, globuri, steluțe, felicitări, nelipsitele dulciuri și sarmale.

Elevii noștri au avut ocazia  să descopere adevăratele valori, potențialul creativ, să se implice în realizarea unor activități cu scop caritabil și să simtă bucuria muncii împlinite. Mulțumim pentru implicare și sustinere părinților, sprijinul doamnei director prof. Andron Elena, al doamnei director adjunct prof. Luca Alina, consilier educativ prof. Toader Anca, profesor coordonator Platon Sanda Doris, al diriginților, învățătorilor și cadrelor didactice din școală.

 Prof. Doris Sanda PLATON

Școala Gimnazială „Avram Iancu” Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5