Taina plantelor
Bitter Ierburile Vieții înlătură oboseala și stresul! De unde îl puteți cumpăra
Joi, 03/13/2025 - 11:09
Pentru mai multe informaţii cu privire la produsele noastre şi pentru oferte, vă rugăm să accesaţi site-ul: www.hypericumimpex.ro - Bd.Decebal, Nr.44,Bloc.K2,Parter; telefon:0263701935; mail:[email protected] - Calea Moldovei Nr.40,incinta Kaufland; telefon: 0767688755; mail:[email protected]
Înlătură oboseala și stresul conferind bună-dispoziție și putere de muncă prin conținutul bogat în substanțe active valoroase. Întărește imunitatea organismului în mod natural prin creșterea puterii de apărare în fața agenților patogeni. Întârzie procesul de îmbătrânire prin reglarea funcțiilor organismului .
Caracteristici generale ale produsului Bitter Ierburile Vietii
Bitterul „Ierburile vieții” este un extract natural hidroalcoolic, obținut din 21 de plante medicinale, cu proprietăți fitoterapeutice deosebite.
Plantele din formula de față asigură produsului un conținut foarte bogat în compuși bioactivi (acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofilă, vitamine, minerale, cumarine, polifenoli – catechine, rutozizi, uleiuri volatile ș.a.). Acești compuși bioactivi au un rol adjuvant în reglarea funcțiilor mentale și metabolice, conferind produsului o acțiune energizantă și tonică.
De asemenea, se mai pot remarca: îmbunătățirea stării de spirit (Sunătoare), îmbunătățirea calității somnului (Sunătoare, Ceai-verde, Păducel), relaxarea mentală și calmarea stărilor de agitație (Sunătoare, Busuioc, Coada-calului, Păducel, Sulfină), îmbunătățirea funcției de detoxifiere (Mesteacăn, Coada-calului, Ceai verde si ceai negru, Rozmarin, Urzică, Trei-frați-pătați), ușurarea digestiei, reglarea metabolismului lipidic și menținerea sănătății cardiovasculare (Mesteacăn, Sunătoare, Coada-șoricelului, Sulfină, Ceai verde si Ceai negru, Gălbenele, Schinel), întărirea imunității (Isop, Hibiscus, Troscot, Ceai verde, Rozmarin) și încetinirea proceselor de îmbătrânire (Ceai-verde, Rozmarin).
Bitterul „Ierburile vieții” poate fi folosit timp îndelungat, nu are contraindicații pentru persoanele sănătoase și se poate asocia cu medicamente atunci când este administrat corect și sub îndrumarea unui specialist. Persoanele care nu au voie să consume alcool, pot dilua bitterul în ceai fierbinte care provoacă evaporarea alcoolului.
În continuare, vom prezenta principalele proprietăți benefice ale compușilor activi din Bitter Ierburile Vietii 500ml:
• Coada-calului susține procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajută la menținerea părului, unghiilor și a pielii menține elasticitatea arterelor.
• Coada-șoricelului contribuie la confortul digestiv, ajută la menținerea funcției vasculare normale, poate reduce colesterolul seric.
• Isopul are un efect calmant asupra gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale și stimulează expectorarea; susține sănătatea oaselor și a articulațiilor; susține confortul digestiv.
• Salvia contribuie la menținerea confortului în timpul menstruației și a menopauzei, susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpirației, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, susține sistemul imunitar, susține remineralizarea osoasă după modificările din timpul menopauzei, are un efect antibacterian.
• Sânzienele susțin buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare, conțin flavonoide cu un efect diaforetic și susțin balanța electrolitică a organismului.
• Sulfina are o acțiune antiinflamatoare, contribuie la buna funcționare a circulației periferice și susține digestia.
• Busuiocul are un efect relaxant, ajută la calmarea tractului respirator, susține circulația sanguină și poate contribui la optimizarea activității mentale și cognitive.
• Păducelul susține circulația, relaxarea și starea de calm.
• Păducelul și Sulfina susțin circulația normală a sângelui în creier.
• Rozmarinul protejează împotriva stresului oxidativ datorită compușilor antioxidanți carnosic și carnosol; contribuie la reglarea colesterolului seric; ajută la reglarea funcțiilor hormonale feminine; susține funcționarea normală a ficatului și colecistului; stimulează secreția sucurilor digestive și ușurează digestia; susține buna funcționare a tractului intestinal; stimulează procesele de eliminare a toxinelor; susține funcția excretoare a rinichilor; susține mecanismele proprii de apărare ale organismului; are un efect tonic și energizant.
• Sulfina și Păducelul contribuie la inducerea unui somn liniștit și ajută la menținerea calmului în situații de stres.
• Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale.
• Trei-frați-pătați are o acțiune calmantă asupra gâtului, ușurează respirația, susține confortul digestiv, susține motilitatea intestinală, favorizează eliminarea toxinelor și a acidului uric.
• Turița-mare susține funcția hepato-biliară prin conținutul de fitosterină, stimulează secreția și evacuarea bilei și are proprietăți antiinflamatoare și regeneratoare asupra ficatului.
• Urzica susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.
• Crețișoara ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației și a menopauzei; susține funcționarea normală a sistemului reproducător feminin; contribuie la buna funcționare a ficatului și a sistemului gastrointestinal; are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale.
• Mesteacănul susține buna funcționare a ficatului, rinichilor și tractului intestinal, îmbunătățește digestia și susține procesele de detoxifiere ale corpului, ajută la reglarea proliferării anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulară programată), contribuie la normalizarea colesterolului seric.
• Schinelul susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal; are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmează senzația de mâncărime în gât și reduce răgușeala; ușurează respirația.
• Troscotul are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmează senzația de mâncărime în gât și reduce răgușeala; susține eliminarea excesului de apă din organism (mărește diureza); contribuie la eliminarea bacteriilor patogene pe cale urinară prin reducerea capacității acestora de a adera la peretele tractului urinar.
• Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși antibacterieni.
• Hibiscusul menține sănătatea sistemului digestiv și reglează tranzitul intestinal; ajută la normalizarea tensiunii arteriale (antihipertensiv); contribuie la normalizarea glicemiei și a colesterolului (hipoglicemiant, hipocolesterolemiant); protejează organismul împotriva acțiunii radicalilor liberi (antioxidant); contribuie la energizarea organismului; crește rezistența în episoadele de surmenaj fizic și intelectual; are un efect tonic și de întărire a organismului; susține microcirculația și ajută la reducerea senzației de picioare grele.
• Ceaiul verde/negru are un efect tonic și energizant.
Mod de utilizare – Bitter Ierburile Vietii:
Intern:
Adulți: 6 lingurițe pe zi (≈30 ml), câte 1 linguriță înainte și după masă, de 3 ori pe zi, ca atare sau în ceai fierbinte (pentru evaporarea alcoolului). Cura recomandată este de minimum 6 săptămâni.
Copii: 3 lingurițe pe zi (≈15 ml), câte 1 linguriță după mesele principale, în ceai fierbinte.
Extern: se aplică direct sub formă de: masaj, comprese, frecții.
1 linguriță ≈ 5 ml
Citiţi şi:
- Bitter Cardiovascular – Supliment alimentar cu rol tonic și protector la nivel cardiovascular
- Sirop cu extract de Ridiche-neagră și Propolis
- Sirop cu extract de Iederă
- Beneficiile Siropului cu extract de Iederă: antitusivă, antispastică la nivelul bronhiilor, expectorantă, antiseptică, decongestionantă, antivirală, emolientă, calmantă la nivelul mucoaselor și a tractului respirator superior, antiinflamatoare
- HYPER-ASTM
Meniu principal
Ultimele stiri
Cultura
Într-un gest de apreciere internațională remarcabilă, cunoscuta revistă literară Rencontres...
Comentarii
Raveca Acu -
Dum, 20:47
Sincere condoleanțe familiei îndurerate
Drum lin spre îngeri suflet bun și blând,odihna veșnică.🙏😪
Simion Șerban -
Dum, 16:41
Dumnezeu să o ierte!
Gaudeamus -
Dum, 07:35
Când popii fac școlii, sfeștania,
Pe mese, să puneți «Lasagna»
Cu neopatristicul ultim îndemn,...
Oprita Delia -
Sâm, 07:55
Mulțumesc din adâncul sufletului pentru ajutorul acordat!! Nu mai știu nr de telefon nou pe...
Toma Florentina -
Vin, 15:23
Bună ziua, unde se gaseste adresa arhivelor uzinei "23August" (Faur )Bucuresti.Multumesc!
Aniversări
În zi de naștere, transmitem calde urări de bine doamnei Maria Șușca. ÎI dorim multă sănătate, să aibă parte de bucurii, de sprijin și de împliniri...
Cele mai sincere urări de sănătate, bucurii şi împliniri profesionale, îi transmitem în ceas aniversar - 14 aprilie - doamnei profesor Andrea...
Această zi - 14 aprilie - este o ocazie deosebită pentru a adresa cele mai calde urări de bine doamnei profesor Veronica Bălan, director al Școlii...
Adaugă comentariu nou