BN: 356 de persoane confirmate cu CoVid-19! 13 cazuri noi, printre care două infirmiere şi un brancardier!

În judeţul nostru, până în prezent sunt confirmate 356 cazuri de CoVid-19, cu 13 mai multe faţă de ziua de miercuri. Sunt înregistrate deja şi 31 decese, iar 234 persoane sunt considerate vindecate. Sunt 91 de cazuri active, creşterile fiind comparabile cu luna aprilie.
Avem 1,24 cazuri de infectare la mia de locuitori, ceea ce ne clasează pe locul 11 la nivel naţional, ceea ce nu e tocmai de bine.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, mai sunt 24 persoane în carantină instituționalizată şi 2941 persoane în izolare la domiciliu.

***
Până în prezent, 23 cadre medicale (opt medici, 15 asistenți) și zece persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 22 au fost declarate vindecate. Dintre persoanele confirmate azi, se numără și două infirmiere și un brancardier.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.

Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Trei dintre acestea au fost declarate vindecate.

Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.

O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.

10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toți cei 10 au fost declarați vindecați.

Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistență pentru vârstinici din județul Bistrița-Năsăud. În urma anchetei epidemiologice, a fost dispusă testarea a 6 cadre medicale, contacți direcți, și toți beneficiarii centrului. Cele șase cadre medicale au avut rezultate negative, precum și o parte din beneficiarii centrului. Sunt în curs de procesare și restul probelor.

Cinci persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, două au fost vindecate.

O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice.

Cinci persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5