Bucurie mare la școlile din Leșu, Chiuza, Budacu de Sus și Petriș! S-au acordat primele premii din concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, ajuns la ediția a 5-a!

Bucurie mare la școală! S-au acordat primele premii din concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” – ediția a 5-a!

La Școala Gimnazială Leșu s-au colectat 5 tone de deșeuri reciclabile, iar bicicleta a fost câștigată de Ionut Pop din cls. A 7-a cu 800 de kg de deșeuri adunate!
La Școala Gimnazială din Chiuza s-au colectat 2,1 tone de deșeuri reciclabile, iar marele premiu a fost câștigat de Cosmin Chiș din cls a 8-a cu 363 kg adunate!
La Școala Gimnazială din Budacu de Sus s-au colectat 3,6 tone, iar bicicleta a fost câștigată de Andreas Ionuț Cocos cu o cantitate de 1,15 tone!
La Școala Gimnazială din Petriș s-au colectat 1 tonă de deșeuri reciclabile, iar câstigătorul bicicletei a fost desemnat elevul Radu Deluț Cristian cu o cantitate de 132 kg.

Alți 80 de copii din aceste 4 școli s-au bucurat de premii constând în boxe portabile și căști audio – premii oferite de Supercom și ADI deșeuri Bistrița-Năsăud, iar marele câștig din acest concurs este faptul că toate comunitățile locale participante au devenit mai curate, au învățat despre colectarea selectivă a deșeurilor și au contribuit în efortul nostru de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

Mulțumim profesorilor care s-au implicat alături de noi în acest proiect precum și partenerilor noștri de la Terasteel pentru susținerea proiectelor educaționale.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!”

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5