Business Park organizează licitaţie pentru cesionarea dreptului de folosinţă a unor parcele din Parcul Industrial Bistriţa Sud

Societatea Business Park Bistriţa Sud SRL, cu sediul în Bistriţa, str. N. Titulescu, nr. 6, în calitate de administrator al Parcului Industrial Bistriţa Sud, organizează, în perioada 05 noiembrie – 04 decembrie 2018, o licitaţie publică deschisă în vederea cesionării temporare şi cu titlu oneros a dreptului de folosinţă şi de exploatare asupra parcelelor disponibile în perimetrul Parcului Industrial Bistriţa Sud, situat în municipiul Bistriţa, localitatea componentă Sărata.

          Destinaţia parcelelor o reprezintă construcţia de hale/clădiri pentru ACTIVITĂŢI DE PRODUCŢIE ŞI/SAU SERVICII.

          Durata maximă a cesiunii dreptului de folosinţă asupra parcelelor (unităţilor) este de 49 (patruzecişinouă) ani, începând de la data semnării contractului de administrare şi de prestări servicii conexe.

          Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă pe site-ul www.bizpark.ro.

          Depunerea ofertelor se va face în perioada 05 noiembrie – 04 decembrie 2018, care reprezintă ultima zi de depunere a ofertelor, la următoarea adresă: Societatea Business Park Bistriţa Sud SRL, cu sediul în Bistriţa, strada N. Titulescu, nr. 6.

          Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor, în data de 05 decembrie, la ora 14.00, la sediul Societăţii Business Park Bistriţa Sud SRL, cu sediul în Bistriţa, strada N. Titulescu, nr. 6.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Business Park Bistriţa Sud SRL, la numărul de telefon 0752.043404 sau la adresa de e-mail: [email protected], persoană de contact: dl. Ioan Magda.

Administrator,

Ioan Magda

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5