Conferința „Magie și/sau minune în medicină” susținută de prof. univ. dr. Mircea Gelu Buta la Năsăud, cu ocazia “Zilei Mondiale a Sănătății”

Astriștii năsăudeni au marcat “Ziua Mondială a Sănătății”, vineri 7 Aprilie 2017 prin organizarea unei conferințe a cărui invitat de seamă a fost directorul Spitalului Județean Bistrița-Năsăud, prof. univ. dr. Mircea Gelu Buta, care a onorat invitația Cercului Astra oraș Năsăud pentru a marca acest eveniment. Gazda evenimentului a fost Muzeul Grăniceresc Năsăudean.
„Mulțumiri și felicitări profesorului univ. dr. Mircea Gelu Buta, directorul Spitalului Județean Bistrița-Năsăud pentru minunata expunere Magie și/sau minune în medicină, de Ziua Mondială a Sănătății, la Muzeul Grăniceresc Năsăudean. Ne-am bucurat nespus de mult de explicațiile pe această temă, combinate cu exemple din credință și miracol... Domnul director Buta Mircea ne-a convins că este o personalitate specială a județului, pasionat din plin de meseria de medic și manager, dotându-și Spitalul cu aparatură nouă și medici de înaltă clasă, pasionat de istoria și cultura județului, oferindu-ne cărți monografice bine documentate. A inițiat acțiuni de mare anvergură, uimindu-ne cu reușitele Domniei Sale. Este vorba de Simpozionul internațional de medicină și teologie prin care întâlnim la Bistrița, somități de nivel național și internațional abordând teme adecvate la nivelul celor două domenii - medicină și teologie sau știință și credință... În același timp a inițiat revista Arhivele Statului prin care pune în valoare personalitățile județului Bistrița-Năsăud. Îi mulțumim și îl felicităm, asigurându-l de stima și prețuirea statornică a astriștilor năsăudeni... Aceleași mulțumiri și felicitări le adresăm domnului director dr. Lucian Vaida, doamnei președinte Floarea Pleș, profesoarei Nastasia Celsie și tuturor participanților la acest eveniment” a specificat pe rețeaua de socializare, președintele Despărțământului Astra, prof. Ioan Seni.

Poze: sursa facebook.

Comentarii

09/04/17 09:28
George Carp

Ca să nu facem confuzie, domnul Buta este profesor universitar de medicină sau de teologie?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5