Consiliul Judeţean propune menţinerea taxelor locale pentru anul viitor la nivelul anului 2016

Consiliul Judeţean a publicat, pe site-ul propriu, proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor locale percepute de administraţia judeţeană şi instituţiile subordonate pentru anul 2017, în vederea consultării publice. Este vorba despre taxele locale pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor care sunt în sfera de competenţă a Arhitectului şef din cadrul CJ BN şi de alte taxe locale ale Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud.

         Pentru ambele categorii de taxe locale se propune menţinerea cuantumului la nivelul anului 2016 şi pentru anul viitor.

         În domeniul urbanismului, sunt incluse taxele pentru eliberarea/prelungirea/ avizarea certificatului de urbanism, eliberarea/prelungirea autorizaţiei de construire, eliberarea autorizaţiei de desfiinţare a unei construcţii, eliberarea autorizaţiei de foraje sau escavări, eliberare autorizaţie pentru organizare de şantieri, pentru amenajare de tabere, căsuţe, rulote, amplasarea de chioşcuri, tonete, cabine, eliberarea autorizaţiilor privind lucrări de racorduri şi branşamente la reţele publice de apă, canalizare, gaze, energie electrică, telefonie şi televiziune prin cablu şi eliberarea certificatului de nomenclatură stradală şi adresă.

         Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud propune aprobarea a trei taxe locale, şi anume pentru intrarea la muzee şi case memoriale (2 lei/bilet pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari; 4 lei/ bilet pentru adulţi), taxa pentru fotografierea în incintă şi expoziţii muzeu (50 lei) şi taxă pentru filmare incintă şi expoziţie muzeu (100 lei).

         Persoanele fizice şi juridice din judeţ pot trimite, în scris, propuneri, sugestii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre până în data de 18 noiembrie, la sediul CJ BN (Piaţa Petru Rareş, nr. 1) sau pe adresa de email [email protected].  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5