Consiliul Judeţean pune la bătaie 350.000 lei pentru finanţări nerambursabile. Din 1 martie începe depunerea proiectelor

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va dezbate mâine, în şedinţa ordinară, Programul anual al finanţărilor nerambursabile alocate pentru activităţi nonprofit de interes judeţean pentru anul 2016.

Potrivit proiectului de hotărâre, suma totală alocată pentru finanţările nerambursabile este de 350.000 lei, din care pentru domeniul sport - 200.000 lei, cultură – 85.000 lei, tineret, protecţia mediului, interdisciplinar  - 40.000 lei şi social – 25.000 lei.

De asemenea, aleşii judeţeni vor aproba comisiile de evaluare a proiectelor care vor beneficia de finanţare de la bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud în anul 2016.

         Calendarul sesiunii de finanţare nerambursabilă debutează în 1 martie, cu depunerea proiectelor, data limită fiind 31 martie. În perioada 1-14 aprilie se va desfăşura evaluarea proiectelor, în 2 etape (verificarea documentaţiei şi a condiţiilor de eligibilitate, conform listei de verificare şi evaluarea calităţii propunerilor de proiect şi evaluarea financiară).   Proiectul sau proiectele stabilite ca fiind câştigătoare sunt cele care întrunesc punctajul cel mai mare, rezultat din grila de evaluare. Proiectele vor fi finanţate în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut, în limitele fondurilor aprobate prin Programul anual.

         După finalizarea procedurii de evaluare a proiectelor, fiecare comisie de evaluare va elabora un raport al procedurii de atribuire a contractelor de finanţare nerambursabilă, care se va înainta preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, în vederea supunerii spre aprobare Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

         În 14 aprilie vor fi comunicate rezultatele evaluării, iar din 3 mai se va începe semnarea contractelor de finanţare.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5