Cristian Florian: Ne vom concentra eforturile pentru a avea o conducere unitară la nivelul fiecărei organizaţii locale

Senatorul PNL Cristian Florian a declarat într-o conferinţă de presă, că la finele săptămânii viitoare va fi convocat Consiliul Naţional de Coordonare al PNL, unde se va stabili cum vor funcţiona noile structuri de conducere la nivel local.

"În momentul de faţă avem un singur partid, avem un singur statut, dar nu avem structuri de conducere omogene la nivel central, judeţean şi local. Săptămâna viitoare, în 31 ianuarie, este convocat Consiliul Naţional de Coordonare, unde vom stabili printre altele cum vom fi alcătuite şi cum vor funcţiona noile structuri de conducere la nivel local. Anul 2015 va fi anul în care ne vom concentra eforturile pentru a avea o conducere unitară, omogenă la nivelul fiecărei organizaţii locale”, a afirmat senatorul PNL.

Florian a mai spus că în această perioadă, alături de copreşedintele PNL Stelian Dolha şi alţi colegi de partid, s-a deplasat în teritoriu, fiind organizate întâlniri cu structurile celor două foste partide. ,,Avem şi situaţii unde au apărut orgolii, disensiuni”, a subliniat senatorul PNL.

"Alături de domnul deputat Dolha şi alţi colegi ne-am deplasat în teritoriu unde am avut întâlniri cu colegii noştri din comune, tocmai pentru a face un pas înainte în obţinerea unor structuri omogene. Avem comune unde cele două structuri ale fostelor partide funcţionează bine, au trecut un prim test, cel al alegerilor prezidenţiale, dar avem şi situaţii unde au apărut orgolii, disensiuni, cauzate nu de situaţia actuală. Acestea vin din parcursul celor două partide din ultimii 2-3 ani.

De exemplu, o comună unde există disensiuni, dar se pot rezolva în perioada următoare este comuna Rodna. Acolo au fost neînţelegeri mai vechi şi e normal să apară şi astfel de tensiuni”, a precizat senatorul PNL Cristian Florian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5