Deputatul Cristina Iurișniți, reprezintă Parlamentul la Conferința Femeilor Francofone. Participă delegaţii din 48 de state

Palatul Parlamentului și Palatul Cotroceni găduiesc Conferinta femeilor francofone organizata sub egida administrației prezidentiale si a Organizatiei Internationale a Francofoniei!
Membră a delegației parlamentare, Cristina Iurișniți a făcut câteva precizări legate de acest eveniment: ” Antreprenoriatul feminin, egalitatea de sanse si de gen la viata politica, economica, sociala, culturala si educationala vor fi temele de discutie la nivel parlamentar si la nivelul organizatiilor mondiale. Scopul final va fi crearea retelei femeilor antreprenor francofone care va permite dezvoltarea unor competente antreprenoriale, a unor structuri suport pentru a dinamiza crearea de noi microafaceri, mici intreprinderi necesare unei afirmari a femeilor in dinamica economica, profesionala! Trebuie sa denuntam orice forma de discriminare, mentalitati retrograde, inegalitati prin intermediul unor strategii si politici publice clare si eficiente!”.
600 de femei vorbitoare de franceză din 48 de state - printre care șefi de stat și o laureată a premiului Nobel, au creat la Palatul Parlamentului o atmosferă specială în cadrul Conferinței internaționale a femeilor francofone, deschisă la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis care a vorbit despre schimbarea mentalităţi pentru ca egalitatea de gen să devină o realitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5