Deputatul Robert Sighiartău: România trebuie să investească, în primul rând, în familii, în copii şi în viitorul acestei naţiuni!

De Ziua Internaţională a Familiei, deputatul liberal Robert Sighiartău a participat, la Bistriţa, la un eveniment dedicat celebrării Familiei.

"Ziua de 15 mai trebuie să devină pentru România o zi de celebrare, pentru că România n-ar fi fost, dacă n-ar fi fost familiile. Familia are un rol esenţial. În momentele cele mai complicate ale istoriei, familia a fost cea care a stat de pază şi de pavăză în toată istoria acestei naţiuni şi în istoria Europei. Statul, Guvernul trăieşte şi există, pentru că au existat familiile. România trebuie să investească, în primul rând, în familii, în copii şi în viitorul acestei naţiuni, pentru că este în discuţie chiar existenţa naţiunii în următorii 100 de ani şi atâta timp cât vor exista familii puternice, vom avea o ţară puternică. Dumnezeu să binecuvânteze România, familiile din România şi pe noi toţi!", a declarat deputatul Sighiartău.
Potrivit parlamentarului PNL, România este mai puternică și mai rezistentă în fața tuturor crizelor dacă are familii unite, care își cresc frumos copiii, pe baza valorilor care deosebesc Binele de Rău. "Ce ne dă tărie și ne ține laolaltă: Familia, limba, credința, buna creștere, puterea de a deosebi binele de rău. Acestea sunt instituții și valori fără de care ne risipim", a mai spus Robert Sighiartău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5