Doi bărbați fără permis din Târlișua şi Ciceu Mihăiești, depistați, în flagrant delict, în timp ce conduceau. Infracțiunea este pedepsită cu închisoarea de la unu la 5 ani

 

         CONDUCEREA UNUI VEHICUL FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ESTE INFRACȚIUNE ȘI SE PEDEPSEȘTE CU ÎNCHISOAREA DE LA UNU LA 5 ANI!

Doi bărbați fără permis din Târlișua Ciceu Mihăiești depistați, în flagrant delict, în timp ce conduceau autovehicule infracțiune prevăzută de art. 335 din Codul Penal și pedepsită cu închisoarea de la unu la 5 ani

În după-masa de ieri, 1 februarie, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri din Beclean au depistat și oprit în trafic un bărbat de 53 de ani, din Târlișua, aflat la volanul unei autoutilitare.

Acesta a fost oprit pentru control pe strada Gării din localitatea Reteag, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercteările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

**

La aceeași dată, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au oprit pentru control un autoturism care circula pe drumul Comunal 34, prin localitatea Ciceu-Mihăiești.

La volan a fost identificat un tânăr de 19 ani, din Ciceu Mihăiești care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, infracțiune prevăzută de art. 335 din Codul Penal și pedepsită cu închisoarea de la unu la 5 ani.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5