Doina Pană: Marea familie PSD-istă rămîne unită, la bine şi la greu!

Deputatul Doina Pană consideră că acest Congres extraordinar al Partidului Social Democrat reprezintă mai mult decât alegerea unei noi echipe de conducere. Potrivit acesteia, evenimentul a însemnat întâlnirea a aproximativ 4000 de membri social-democraţi, care rămân uniţi pe mai departe.

         „Congresul extraordinar al PSD a însemnat mult mai mult decât modificarea statutului și alegerea unei noi conduceri. A însemnat întâlnirea cu 4000 de colegi, reprezentanți ai celor peste 500000 de membri. 
Marea familie PSD-istă care "la bine și la greu", spre disperarea celor care printr-o campanie profesionistă au denigrat toate măsurilor bune luate pentru români în ultimii doi ani, rămâne unită!”, a transmis deputatul Doina Pană, după încheierea Congresului.

Comentarii

30/06/19 12:48
Dăncila Prepeleac

Dăncila Prepeleac era săracă - săracă să fie de păcate că de aia s-a și înscris în PSD! - însă tot avea şi ea o păreche de boi. Dar plug, grapă, teleagă, sanie, car, tânjală, cerceie, coasă, hreapcă, ţăpoiu, greblă şi câte alte lucruri ce trebuiesc gospodăriei nici că se aflau la casa acestei nesocotite. Şi când avea trebuinţă de asemene lucruri, totdeauna supăra pe alţii, iară mai ales pe Iohannis, că sasul avea de toate. Acuma cică dorea să facă boilor autostradă ca să aibă pe unde s-o ia cu ei la papuc. Dar, cum am spus, femeia noastră era o femeie de aceea căreia-i mâncau câinii din traistă, şi toate trebile câte le făcea, le făcea pe dos. Dar cine poate sta împotriva lui Dăncila Prepeleac? (că aşa îi era porecla în stat, pentru că atâta odor avea şi ea pe lîngă casă făcut de mâna ei). Adrian Năstase și Gheorghe Nichita când o sfătuiau de bine, ea își tuflea năframa pe cap, o îndesa peste urechi şi habar n-avea. Vorba veche: "Nici nu-i pasă de Năstasă; de Nichita, nici atâta." Însă Dăncila le face, Dăncila trebuie să le desfacă. Astfel, când primea câte o vizită de la Bruxelles spunea așa nicolicilor ei: - Dragii mamii, băieţi! Ia veniţi încoace şi aduceţi cu voi şi blăstemurile părinteşti: ragila şi pieptenii de pieptănat câlţii! Băieţii începeau a curge toţi, care dincotro, cu blăstemurile părinţeşti în mână. Că îi venise şi lui Dăncila apa la moară. - Puneţi mâna, copii, pe jupânul Timmermans, şi începeţi a-l blăstăma cum îţi şti voi mai bine, ca să-i placă şi dumisale. După care Dăncila Prepeleac, nemaifiind supărată pe nimene şi scăpând deasupra nevoiei, a mâncat şi a băut şi s-a desfătat pănă la adânci bătrîneţe, văzîndu-şi pe fiii fiilor săi împrejurul mesei sale din statul Videle.

30/06/19 20:27
Eco Vizitator

O nouă uşurare a domnei deputat. Familia pesedistă nu a luat foc. Şi criza lemnului de foc a rezolvat-o. Nu prea mai sunt ,, tăietori de lemne" în domeniul exploatărilor forestiere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5