Dorin Dobra către viitorii consilieri municipali PNL: Dacă nu faceţi faţă, veţi fi înlocuiţi!

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL B-N şi responsabilul de proiect ,,10 pentru Bistriţa”, Dorin Dobra, a afirmat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că filiala municipală a PNL este într-o permanentă reorganizare şi căutare, în perspectiva desemnării celor mai buni candidaţi pentru Consiliul Local Bistriţa, la alegerile locale din 2012.

Dobra a spus că, atât el ca şi responsabil de proiect, cât şi liberalii din Biroului Politic Municipal vor avea discuţii cu toţi membrii, pentru a vedea ce au făcut pentru comunitate şi ce mai trebuie făcut până la alegeri, astfel încât aşa cum sublinia şi liderul judeţean, deputatul Ioan Ţintean ,,PNL trebuie să fie vioara întâi în municipiul Bistriţa”.

,,Viitori consilieri PNL vor avea ca obiective rezolvarea acestor probleme. Rezolvarea sau demiterea. Vor intra cu aceste obiective în Consiliul Local şi în trei ani de zile trebuie să facă faţă, dacă nu după trei ani, vor fi înlocuiţi cu cineva mai competent”, a declarat Dorin Dobra.

Tot în abordarea alegerilor locale din 2012, PNL Bistriţa are în plan mai multe sondaje de opinie. Dobra a precizat că până în acest moment, s-a realizat un prim sondaj de opinie, tocmai pentru a cunoaşte nevoile şi dorinţele bistriţenilor. Străzile proaste, lipsa locurilor de parcare sunt cele mai ardente probleme pe care le-au semnalat respondenţii.

,,Primul sondaj pe Bistriţa s-a încheiat. Am vizitat 600 de apartamente. În viitorul mandat, 2012-2016, Bistriţa va face un împrumut pentru a rezolva problema străzilor, pentru simplu motiv că 80% dintre respondenţi ne-au confirmat că aceasta este soluţia. În Bistriţa turistică nu se poate cu găuri în asfalt.

A doua problemă este cea a parcărilor şi îi sugerăm astăzi domnului primar, cel puţin două locaţii: terenul din faţa poliţiei, fostul Bancorex, iar 260 dintre cetăţenii Bistriţei ne-au indicat o locaţie pe care au neglijat-o, probabil, toţi administratorii: în curtea Camerei de Comerţ şi Industrie e un loc viran, noroios, şi care poate deveni în opinia bistriţenilor o parcare sub şi supraetajată”, a subliniat vicepreşedintele PNL B-N Dorin Dobra.

Acesta a adăugat că viitorul Bistriţei este unul turistic, şi a salutat apariţia brandului de oraş, menţionând că municipiul are nevoie de investiţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5