Dorin Dobra, senator PNL :Am votat pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale a lui Varujan Vosganian

În urma cererilor apărute în mass media locală care, bănuiesc, reprezintă şi întrebările electoratului căruia îi sunt dator cu explicaţii, susţin următoarea declaraţie publică pe care o şi asum sub puterea onoarei: Am votat pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale a lui Varujan Vosganian.

Eventuala întârziere a acestei reacţii se datorează numai demersurilor pe care a trebuit să le întreprind pentru a afla dacă declaraţia mea poate fi făcută.

Resping cu tărie toate presupunerile ce au dus la catalogarea mea pripită, mă declar dezamăgit de reacţiile pe care personal nu le pot înţelege referitoare la persoana mea. Încrederea colegilor mei liberali din Senatul României şi deciziile PNL de a vota în favoarea oricărei cereri de începere a urmăririi penale sunt chestiuni de onoare pe care le respect şi de la care nu mă abat.

Îmi asum şi partea mea de vinovăţie în urma căreia nu am precizat destul de clar că a vorbi despre omul Varujan Vosganian nu presupune şi dreptul de a obstrucţiona demersul justiţiei din România.

Senator PNL,
Dorin-Mircea Dobra

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5