Dosare penale pentru 3 bărbaţi din Livezile, Podirei, Oarzina, care au condus în acest week-end sub influenţa băuturilor alcoolice

1. ** În noaptea de 05 iulie a.c., un bărbat în vârstă de 47 ani, din Livezile, a fost depistat în trafic de către poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Bistriţa, pe raza localității Dipsa, având o alcoolemie pe peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Bistrița în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

2. ** În dimineaţa zilei de 04 iulie a.c., ora 09.45, un tânăr în vârstă de 20 ani, din Podirei, fost depistat în trafic de către poliţiştii Compatrimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Beclean, pe DN 17, în oraşul Beclean, având o alcoolemie pe peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orăşenesc Beclean în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

3. ** În noaptea de 05 iulie a.c., un tânăr în vârstă 21 ani, din Oarzina, a fost depistat trafic de către poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Tîrlișua, pe DC 38A, , fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5