Dr. Dan Ciovernache, de la Endocrinologie, într-o nouă etapă a vieţii. Conducerea Policlinicii Bistriţa îi mulţumeşte pentru întreaga sa activitate

După o lungă activitate în slujba pacienţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud, dr. Dan Ciovernache trece la un nou capitol al vieţii. Urăm domnului doctor pensie lungă şi fericită, cu sănătate şi ne alăturăm gândurilor transmise de conducerea Policlinicii Bistriţa: „ La cabinetul de endocrinologie, incepand cu luna august se pensioneaza dl dr Ciovernache si revine dna dr Filip. Îi multumim domnului doctor pentru intreaga sa activitate si sprijinul pe care ni l-a acordat in ultimele luni in mod special si ii uram pensie lunga si linistita!”.
Dr Stefan Pop, medic coordonator, transmite şi o serie de noutati de la Policlinica Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita: „ Am publicat partial programul pentru luna august si il vom completa pe tot parcursul saptamanii viitoare. Locurile pentru consultatii sunt disponibile online, la telefon si la receptie. La cabinetul de dermatologie este disponibil un nou tratament, fototerapia cu UVB - Narrow Band, singurul din judetul Bistrita-Nasaud, foarte eficient in psoriazis, eczeme, vitiligo si alte afectiuni inflamatorii ale pielii. Procedurile se efectueaza atat gratuit (prin CAS) cat si contracost. Va multumim pentru respectarea masurilor de distantare si protectie pe care le aplicam in policlinica si va asteptam cu drag”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5