Durere fără margini pentru criticul Oliv Mircea. Fiul său, George, descoperit fără viaţă, în atelierul său, la doar 39 de ani

Durere fără margini pentru criticul de artă Oliv Mircea. Fiul său, George, a trecut la cele veşnice la doar 39 de ani. Pictorul de mare talent, George Mircea, s-a urcat la Cer sa picteze Raiul,mult prea devreme! George Mircea a fost descoperit fără viaţă, în atelierul său din Bucureşti. Un vecin a trecut să vadă ce face, alertat de familie, deoarece George Mircea nu mai răspundea la telefon. A fost găsit mort în atelier. Se pare că e vorba de un atac de cord.
Cei care doresc să îşi ia rămas bun o pot face la Biserica Răzoare, în spatele Academiei Militare. Înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 12.00, la Bucureşti, în cimitirul Străuleşti, pe Aleea Artiştilor.
George Mircea a fostr elev al Liceului de arte „Corneliu Baba” din Bistriţa, apoi student al Universității Naționale de Arte din București, secția pictură. A fost lector univ. dr. al Universității Naționale de Arte din București şi al Universității București-Facultatea de Istorie.A fost membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și Membru al Școlii Române din Roma. George Mircea a avut peste peste 150 expoziții de grup, colective, saloane naționale și internaționale în țară și în străinătate. Lucrările artistului fac parte din colecții particulare și de stat din Italia, S.U.A., Germania, Belgia, Canada, Ungaria, Elveţia, Grecia, Franța, România și Spania.
Dumnezeu să-i dea un colţ de Rai, iar familiei mângăiere.

Comentarii

26/11/18 21:39
Lenuta Purja

atat de trist si dureros....am cantat la nunta lui...Reast in peace, frumosule pictor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5