Eveniment ! La 120 de ani de la înfiinţarea Casei de Cultură se lansează prima monografie culturală din municipiul Bistriţa

Prima monografie culturală din municipiul Bistriţa va fi lansată în data de 24 martie, ora 17:00, în sala de coregrafie ”Corneliu Botoș” a Palatului Culturii Bistrița.
La 120 de ani de la înfiinţarea Casei de Cultură Bistriţa s-a constituit un colectiv redacţional a cărui întâlnire a avut loc în urmă cu doi ani la Biblioteca Centrului Documentar al Palatului Culturii. Istoria activităţilor culturale, sub coordonarea managerului, prof. dr. Dorel Cosma, a fost elaborată de un colectiv format din Vasile Jimboreanu, Menuţ Maximinian, Hans Franchy, Zorin Diaconescu, Elena M. Cîmpan, Doris Cosma și Alexandru Cristian Miloş.
Invitați speciali în cadrul evenimentului: scriitorul- Cornel Udrea, Cluj, scriitorul - Ioan Radu Văcărescu, președinte filiala Sibiu a Uniunii Scriitorilor Români, scriitorul - Marica Valentin, Târgu Mureș, profesor și critic literar - Antonia Bodea, Cluj.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]