Gest extraordinar al unui primar din judeţ şi a colegilor din primărie, azi, la 100 de ani de la Unirea României cu Basarabia

Gest deosebit al unui primar din judeţ. Centenarul Marii Uniri a României produce emoţie în rândul celor care își aduc aminte de curajul înaintașilor noștri. La 100 de ani de la Unirea României cu Basarabia, împreună cu colegii din aparatul administrativ au hotărât să aducă un omagiu înaintaşilor, scoţând hainele străbune din lada de zestre.
"Astăzi, 27 martie, la 100 de ani de la #UNIREA României cu Basarabia, alături de colegii mei din cadrul primăriei Căianu Mic, am ales să marcăm acest moment de mare sărbătoare prin purtarea costumului tradiţional. Acest gest este unul de respect faţă de istoria și identitatea natională si un premergător al evenimentelor ce vor avea loc in acest an în comuna noastră cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri! Mulţumesc colegilor mei pentru devotamentul manifestat în vederea păstrării și promovării valorilor care ţin de istoria și identitatea naţională a poporului nostru! Dumnezeu să binecuvânteze" este mesajul transmis de primarul Paul Știr. Felicitări !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5